تاریخ : چهارشنبه 19 شهريور 1399

از نیروهای خدمات عمومی و تأسیسات دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی تجلیل شد.

همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاهها، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به همراه معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و روساء امور اداری، پشتیبانی و حراست با کارکنان مشاغل خدماتی و تأسیساتی دانشگاه نشست صمیمی و دوستانه برگزار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل در این مراسم ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاشهای خالصانه و بی شائبه نیروهای خدماتی و تأسیساتی، نقش و تأثیر عملکرد کارکنان این بخش را در پیشبرد اهداف دانشگاه بسیار مهم و حیاتی دانستند. ایشان خاطر نشان کردند: بدون تردید مجاهدتها و سخت کوشی تمامی کارکنان بویژه نیروهای خدوم و دلسوز خدماتی و تأسیساتی، همواره مورد توجه هیئت رئیسه دانشگاه بوده و مهرورزی و خدمت صادقانه آنها هیچ موقع از یادها نخواهد رفت. دکتر بهشتی اصل همچنین در این نشست از پیگیری و  رسیدگی به مشکلات و مسایل پیش روی کارکنان دانشگاه بویژه تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به پیمانی و رسمی خبر داد. در ادامه مراسم، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به همراه معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و روساء امور اداری، پشتیبانی و حراست ضمن پاسخگویی به پرسش های مطرح شده توسط حاضران، با اهداء لوح های تقدیر به تمامی نیروهای خدماتی و تأسیساتی دانشگاه از زحمات و تلاشهای آنها تقدیر و تجلیل کردند.

• در چهارشنبه 19 شهريور 1399
  • در چهارشنبه 19 شهريور 1399