تاریخ : جمعه 21 شهريور 1399

رقابت 1820 داوطلب آزمون های طرح شناسایی مدیران آینده و استخدامی تأمین اجتماعی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

روز جمعه 21 شهریورماه، دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی میزبان آزمون های استخدامی و طرح شناسایی مدیران آینده اداره کل تأمین اجتماعی استان بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل با بیان این مطلب افزود: این دانشگاه همانند دوره های قبل بعنوان میزبان آزمون های اداره کل تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی انتخاب گردید. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: روز جمعه 21 شهریورماه آزمون طرح شناسایی مدیران آینده تأمین اجتماعی با حضور  428 داوطلب و آزمون استخدامی با شرکت 1392 داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد. ایشان با اشاره به اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری هرچه مطلوبتر این آزمون برای داوطلبان و خانواده های آنان اظهار داشتند: بر اساس پروتکل های بهداشتی و آئین نامه های ابلاغی، تمامی موارد از جمله فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و مواد بهداشتی رعایت شده و نیروهای اورژانس، هلا احمر و آتش نشانی در این آزمون شرکت داشتند. گفتنی است دکترجعفر سمساری، مدیرکل تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی بهمراه معاونان و مدیران با حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از نحوه برگزاری آزمون ها دیدار و بازدید کرده، از میزبانی شایسته این دانشگاه تقدیر و تجلیل نمودند.

• در جمعه 21 شهريور 1399
  • در جمعه 21 شهريور 1399