تاریخ : شنبه 29 شهريور 1399

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در آئین تجلیل از اعضای گروه نظارت و ارزیابی استانی دانشگاه: دانشجویان ولی نعمتان دانشگاهند و رسیدگی به امورات آنها بر همه کارها اولویت دارد.

در مراسمی از زحمات و تلاشهای گروه نظارت و ارزیابی استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، با شروع دوران کرونایی و تعطیلی آموزش های حضوری دانشگاهها، هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به جهت شناسایی نقاط ضعف و قوت بخشهای مختلف مراکز استانی این دانشگاه فرصت را غنیمت دانسته و با تشکیل گروه استانی نظارت و ارزیابی، برنامه ریزی و تهیه چک لیست های مربوط تمامی مراکز استانی را مورد پایش وضعیت و بررسی قرار دادند. دکتر احد بهشتی اصل، در آئین تجلیل از اعضای گروه نظارت و ارزیابی استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با تقدیر و قدردانی از اقدامات صورت گرفته، برنامه اجرا شده  را لازمه پیشرفت و تعالی دانشگاه دانسته بر استمرار و پیگیری نتایج این بازدیدها تأکید کردند. ایشان افزودند: بازدیدهای گروه نظارت و ارزیابی استانی مطابق سیاست گذاری های هیئت رئیسه دانشگاه، برای مچ گیری و غافلگیری همکاران مراکز نبوده و هدف یادآوری اصول و قواعد کاری مطابق آئین نامه های موجود و اصلاح امور در کنار شناسایی نقاط قوت و انتقال تجربیات می باشد. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ادامه دادند: مواردی نظیر تکریم ارباب رجوع، پاسخگویی به تماس های تلفنی، افزایش کانالهای ارتباطی، توجه به ورود و خروج کارکنان و اعضای هیئت علمی می بایست با جدیت و اهتمام بیشتری مورد توجه همه قرار گیرد و بایستی همیشه در نظر داشته باشیم که دانشجویان ولی نعمتان و نبض تپنده دانشگاه هستند و رسیدگی به امورات آنها بر همه کارها اولویت دارد. در ادامه این مراسم قاسم فتاح اهر، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و رئیس کارگروه نظارت و ارزیابی استانی و باقر مددی، رئیس اداره نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گزارشی از عملکرد گروه نظارت و ارزیابی استانی در بازدید از مراکز استانی این دانشگاه ارائه کردند. در خاتمه دکتر بهشتی اصل با اهدای لوح های تقدیر از زحمات و تلاشهای صورت گرفته تقدیر و تجلیل کردند.

• در شنبه 29 شهريور 1399
  • در شنبه 29 شهريور 1399