تاریخ : جمعه 4 مهر 1399

برگزاری آزمون وکالت و مشاوران خانواده مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

2128 متقاضی دریافت پروانه وکالت و مشاوران خانواده، روز جمعه، چهارم مهرماه سال 99 در آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه که به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد، به رقابت پرداختند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، از آنجا که احتمال می رود موج جدید شیوع بیماری کووئید 19 در کشور، پاییز امسال آغاز گردد، از اینرو مسئولان مرکز وکلای قوه قضائیه بر آن شدند تا آزمون وکالت امسال را در روزهای آغازین این فصل، یعنی چهارم مهرماه برگزار نمایند. امسال 2128 داوطلب دختر و پسر آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سالنهای متعدد و کاملاً بهداشتی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به رقابت پرداختند. معصومه فرهادی، رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان آذربایجان شرقی در بازدید از محل برگزاری آزمون، از نحوه میزبانی و رعایت موارد بهداشتی توسط عوامل اجرایی دانشگاه تقدیر و تمجید کرد. ایشان افزودند: حرفه وکالت و آزمون وکالت و مشاوره خانواده خصوصاً در این برهه نفس گیر و بحرانی بسیار حساس و خطیر می باشد که حضور هوشمندانه و فعالانه پرسنل درگیر در اجرای آزمون نشاندهنده درک بالای آنها از این موضوع ست. گفتنی است دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به همراه هیئت رئیسه دانشگاه از نزدیک نظارت بر اجرای اصولی و بدون نقص آزمون را بر عهده داشتند.

• در جمعه 4 مهر 1399
  • در جمعه 4 مهر 1399