تاریخ : جمعه 2 آبان 1399

برگزاری آزمون تصدی منصب قضای قوه قضاییه و استخدامی سازمان تأمین اجتماعی به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

1839 داوطلب منصب قضای قوه قضاییه و استخدام در سازمان تأمین اجتماعی، روز جمعه، دوم آبان ماه در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به رقابت تستی پرداختند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، قوه قضائیه جهت سپردن مسئولیت مهم قضاوت به واجدان شرایط، هر ساله آزمونی تحت عنوان آزمون تصدی منصب قضا برگزار می نماید که ثبت نام در این آزمون در تاریخ های 20-12 مرداد ماه و 19-16 شهریور ماه سال جاری صورت گرفته است. آزمون مذکور امسال در روز جمعه، دوم آبان ماه همزمان در سراسر کشور بصورت تستی برای تمامی داوطلبان اعم از دانشگاهی و حوزوی برگزاری گردید که حوزه امتحانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی میزبان 1211داوطلب دختر و پسر بود. همچنین همزمان با این آزمون، آزمون استخدامی سازمان تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی تحت عنوان شرکت کار و تأمین با شرکت 628 داوطلب در این دانشگاه برگزار شد.
  • در جمعه 2 آبان 1399