تاریخ : شنبه 24 آبان 1399

تجلیل از کارکنان حراست و نگهبانی با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

مراسم تجلیل از نیروهای حراست و نگهبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر بهشتی اصل در این مراسم طی سخنانی اداره حراست و نگهبانی دانشگاه را پاسداران بیدار سرمایه های مادی و معنوی و فراهم کننده امنیت و آسایش در این مجموعه دانسته اظهار داشتند: یقیناً برقراری امنیت، نظم و آسایش سازمانی مقدمه تعالی، توسعه و پیشرفت هر مجموعه ایست و در این میان  نقش آفرینی مدیران و کارکنان مخلص، تلاشگر و پرتوان اداره حراست و نگهبانی در ایجاد محیط امن، سالم  و با ثبات بر کسی پوشیده نیست. ایشان افزودند: اینجانب همواره دنبال فرصتی بوده ام تا از احساس مسئولیت، سخت کوشی، هوشمندی و هوشیاری بینظیر شما کارکنان صدیق و پرتوان تقدیر و تجلیل نمایم. در ادامه این مراسم تنی چند از نیروهای حراست و نگهبانی دانشگاه به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداخته، سوالات و دغدغه های شغلی خود را با رئیس دانشگاه استان در میان گذاشتند. در خاتمه این نشست صمیمی که با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد، دکتر بهشتی اصل از تمامی کارکنان اداره حراست و نگهبانی با اهدای لوح سپاس و هدایای ویژه قدردانی کردند.

• در شنبه 24 آبان 1399