تاریخ : دوشنبه 3 آذر 1399

انتصاب سرپرستان معاونت آموزشی و معاونت پژوهش و فناوری اطلاعات دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز

در احکام جداگانه از سوی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، مهندس بهرنگ بهروزی به سمت سرپرست معاونت آموزش و دکتر جواد سقای سعیدی به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز منصوب شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در بخشی از این احکام، خطاب به مهندس بهروزی و دکتر سقای سعیدی آمده است: امید است با استعانت از ایزد متعال، همکاری و همفکری گروه های آموزشی، کادر آموزشی، اداری آن حوزه محترم و تعامل و هماهنگی ارزشمند سایر حوزه های دانشگاه، روساء و معاونین آموزشی ارجمند مراکز استان، در راستای اجرای بهینه شرح وظایف تقدیمی، موجبات پیشرفت و توسعه روزافزون و تقویت جایگاه رفیع آموزشی، پژوهش و فناوری این دانشگاه را فراهم سازید. شایان ذکر است که پیش از این دکتر محمد اسدپور از اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریز معاونت آموزش، پژوهش و فناوری دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز را بر عهده داشت. مهندس بهرنگ بهروزی معاونت آموزش، پژوهش و فناوری آموزشکده فنی و حرفه ای الزهرا (س) تبریز و ریاست گروه عمران، معماری و شهرسازی دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز را درکارنامه خود دارد. همچنین دکتر جواد سقای سعیدی نیز مدتها در سمت رئیس اداره پژوهش و ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی مشغول به فعالیت بوده اند.
  • در دوشنبه 3 آذر 1399
  • توسط مدیر سایت