تاریخ : يکشنبه 9 آذر 1399

برگزاری نخستین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در سال تحصیلی جدید

اولین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در سال تحصیلی جدید با حضور دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان، دکتر جواد سقای سعیدی، سرپرست جدید معاونت پژوهش و فناوری دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز و اکثریت اعضای شورای پژوهشی دانشگاه استان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر بهشتی اصل در آغاز جلسه ضمن تشکر از زحمات و خدمات ارزنده دکتر محمد اسدپور، معاون سابق آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه استان، از دکتر جواد سقای سعیدی و مهندس بهرنگ بهروزی نیز بابت پذیرش مسئولیت خطیر سرپرستی معاونتهای پژوهش و فناوری و آموزشی دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز تقدیر و قدردانی نمودند. ایشان با اشاره به فرارسیدن هفته جهانی کارآفرینی و تأکید بر تربیت و آموزش دانشجویان کارآفرین و خلاق در بستر دانشگاه فنی و حرفه ای، از کارآفرینان پرافتخار و توانمند دانشگاه استان بعنوان گل سر سبد عرصه کارآفرینی و اشتغال زایی در کشور یاد کردند. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ضمن توصیه به برگزاری شایسته و درخور مراسمات هفته پژوهش در آذرماه، حضور دانشگاه استان در جمع کارگروه پژوهشی استان آذربایجان شرقی را به فال نیک گرفته، مصوبه اخیر انتخاب پژوهشگران برتر فنی - مهارتی از بین دانشگاه فنی و حرفه ای استان و دانشگاه جامع علمی – کاربردی را از ثمرات امیدبخش این حضور عنوان کردند. ایشان تصریح کرند: تردیدی نیست که می بایست پژوهشگران دانشگاههای مهارت محور را از سایر دانشگاهها که بیشتر تئوری و مقاله محور هستند متمایز نموده و معیار سنجش متفاوتی برای انتخاب آنها در نظر گرفت. دکتر بهشتی اصل در خاتمه صحبتهای خود ارتقای مدرک تحصیلی تنی چند از اعضای هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و اخذ مدرک دکتری را به آنها تبریک گفتند. در ادامه این جلسه اعضای شورای پژوهشی دانشگاه استان پیرامون موضوعاتی نظیر برنامه ریزی در خصوص بزرگداشت هفته پژوهش، برپایی نمایشگاه مجازی از دست آوردهای پژوهشی دانشگاه، تأسیس مرکز کارآیی سنجی، برگزاری وبینارها و کارگاههای آموزشی، بررسی درخواست فرصت مطالعاتی دو تن از استادان دانشگاه استان به بحث و گفتگو پرداختند.

• در يکشنبه 9 آذر 1399
  • در يکشنبه 9 آذر 1399