تاریخ : چهارشنبه 17 دي 1399

با حضور خانواده معظم شهید مدافع حرم، مراسم اولین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

مراسم اولین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی با تکریم خانواده معظم شهید مدافع حرم، وحید فرهنگی والا و با حضور مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، همزمان با ایام عزاداری فاطمی و دهه بصیرت، مراسم گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، روز دوشنبه 15 دی ماه از ساعت 11 لغایت 12 با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سالن دانش دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار گردید. در ابتدای این مراسم، سردار سرتیپ دوم پاسدار اصغر عباسقلی زاده، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی به تشریح ابعاد مختلف شخصیتی سردار سلیمانی پرداخته، ایشان را محصول تفکر قرآنی و انس گرفتن با آیات الهی توصیف کردند. در این مراسم معنوی همچنین ضمن تکریم پدر و مادر شهید مدافع حرم وحید فرهنگی والا، گوشه هایی از زندگی این شهید والامقام توسط پدر گرامی شان، اکبر فرهنگی والا که خود از رزمندگان و جانبازان جبهه مقاومت می باشند، بیان گردید. گفتنی است، اجرای مداحی توسط حجت الاسلام باقری در سوگ شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و انجام آیین میثاق با شهدا در یادمان شهدای گمنام دانشگاه فنی و حرفه ای استان، پایان بخش این مراسم بودند.

• در چهارشنبه 17 دي 1399
  • در چهارشنبه 17 دي 1399