تاریخ : دوشنبه 29 دي 1399

ادای احترام دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس

آئین تشییع و وداع با شهید گمنام دوران جنگ تحمیلی با حضور مقامات استانی و اقشار مختلف مردم از مقابل دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی تا حسینیه ثارالله گروه موشکی و توپخانه 60 رسالت سپاه پاسداران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در اين مراسم معنوي که در آستانه سالروز شهادت دخت نبی مکرم اسلام (ص) و با رعایت پروتکلهای بهداشتی ویژه دوران کرونایی برگزار گردید، همراه با ساير اقشار مردم، هيات رئيسه، اعضاي هيات علمي، کارکنان و جمعي از دانشجويان دانشگاه حضور يافتند. در این روز حزن انگیز پیکر مطهر و پاک شهید تازه تفحص شده دوران هشت سال دفاع مقدس از روبروی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به سوی مزار شهید در مقابل حسینیه ثارالله گروه موشکی و توپخانه 60 رسالت نزسا تشییع و پس از اقامه نماز، به جایگاه ابدی اش سپرده شد. شایان ذکر است که مراسم فوق یاد و خاطره تدفین باشکوه دو تن از شهدای گمنام جنگ تحمیلی در بهمن ماه سال 96 در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی را زنده کرد. بنا به اظهارات سردار اصغر عباسقلی زاده، مدیرکل حفظ آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی پیکر مطهر چهار شهید گمنام تازه تفحص شده که 19 و 20 ساله بوده و در مناطق عملیاتی زبیدات و شلمچه در عملیات‌های «تک دشمن 67» و «کربلای 6» به درجه رفیع شهادت نائل آمده‌اند در دانشگاه آزاد اسلامی مرند، پادگان موشکی و توپخانه 60 رسالت و دانشگاه فرهنگیان (واحد خواهران) تبریز به خاک سپرده می‌شوند.
آلبوم تصاویر گمنام

• در دوشنبه 29 دي 1399