تاریخ : چهارشنبه 21 خرداد 1393

در دانشگاه تبریز؛ برگزاری همایش" توسعه فرهنگی و گفتمان اعتدال در دانشگاه ها"

همایش" توسعه فرهنگی و گفتمان اعتدال در دانشگاه ها" با حضور معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان آذربایجان شرقی در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار می شود.

در دانشگاه تبریز؛

برگزاری همایش" توسعه فرهنگی و گفتمان اعتدال در دانشگاه ها"

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: این همایش روز چهارشنبه 28 خرداد ماه از ساعت 9:30 لغایت 13 با سخنرانی دکتر سید ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با شرکت گسترده دانشگاهیان دانشگاه های دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی و غیر انتفاعی دانشگاه های آذربایجان شرقی در این دانشگاه برگزار می شود.

محمدرضا حسین زاده در ادامه افزود: همچنین در این همایش چند پانل تخصصی با محوریت اعتدال در قرآن کریم، سیره ائمه معصومین(ع)، اعتدال در اخلاق اجتماعی، نقش اعتدال در هویت بخشی به دانشجویان و... بااندیشمندان این حوزه برگزارمی شود.

• در چهارشنبه 21 خرداد 1393