تاریخ : يکشنبه 9 خرداد 1400
کد 1905

برگزاری آئین تجلیل از استادان منتخب و سرآمد دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

بمناسبت گرامیداشت هفته آموزش و روز معلم و استاد، طی مراسمی از تعدادی از استادان منتخب و سرآمدان آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی تقدیر و تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان در آغاز این مراسم با تبریک هفته آموزش و نیک روز استاد به تمامی استادان، اعضای هیات علمی، مدرسان ، کادر آموزشی و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از همراهی ها، تلاشها و خدمات ارزنده و دلسوزانه صورت گرفته تشکر و قدردانی نمودند. ایشان ضمن اشاره به محدودیت های ناشی از شیوع بیماری کووئید 19 در برگزاری شایسته تر مراسمات ویژه این ایام، تمامی بزرگوارانی که با جدیت و احساس مسئولیت وافر، پیگیر آموزش های الکترونیکی و تداوم آموزش های دانشگاهی می باشند را حائز تجلیل و تقدیر دانستند. ایشان اظهار داشتند: ما امیدواریم موضوع واکسن استادان و دانشجویان هر چه زودتر تحقق یافته و در نیمسال جدید بار دیگر شاهد حضور با شکوه دانشجویان در صحنه دانشگاهها باشیم. دکتر بهشتی اصل ضمن حق شناسی از عملکرد قابل دفاع آموزش های مجازی در ترمهای گذشته ابراز نمودند: علیرغم کارهای خوب و چشمگیر استادان در حوزه دروس عملی از قبیل شبیه سازی و محتواسازیهای آموزشی مناسب، ولیکن اقتضای دانشگاه فنی و حرفه ای و نیازهای بخش تولید و صنعت کشور ایجاب می کند تا در اسرع وقت آموزش های حضوری از سر گرفته شده و دانشجویان در کارگاهها محضر استادان را درک کنند تا بیش از این بدنه کسب و کار و تولید میهن عزیزمان دچار آسیب و صدمه نگردد. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در خاتمه صحبت های خود عنوان کردند: اینجانب قلباً تمایل دارم در این مجال پیش آمده بیشتر شنوای صحبت ها و مسایل شما استادان منتخب باشم که به نوعی نماینده تمامی استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه استان محسوب می شوید. قطعاً رهنمودها و پیشنهادات سازنده و عالمانه شما والامقامان در بهبود و ارتقای شرایط آموزشی دانشگاه تأثیرگذار بوده و خواهد بود. در ادامه این مراسم که با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار گردید، حاضرین در جلسه به بیان دیدگاهها و دغدغه های خود پرداخته و نکات راهبردی مهمی در خصوص کیفیت بخشی به آموزش های الکترونیکی مطرح کردند. لزوم مستندسازی محتواهای درسی تهیه شده، تشکیل گروه پشتیبانی توانمند و ایجاد شورای آموزش های مجازی از اهم موضوعات عنوان شده در این نشست صمیمی بود که مورد توجه هیات رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان قرار گرفتند.

• در يکشنبه 9 خرداد 1400
  • در دوشنبه 10 خرداد 1400