تاریخ : سه شنبه 8 تير 1400
کد 1907

رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجانشرقی در آموزشکده فنی و حرفه ای سراب

روز دوشنبه هفتم تیرماه، دکتر یوسف داودی، رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی و نماینده مردم شریف سراب در مجلس شورای اسلامی از آموزشکده فنی و حرفه ای سراب دیدار و بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای سراب، دکتر داودی طی بازدید از آموزشکده فنی حرفه ای سراب با حضور در کارگاهها و آزمایشگاهها ، از نزدیک با  ظرفیت ها ، توانمندیها و امکانات موجود این مرکز دانشگاهی آشنا شده، از اقدامات انجام یافته تقدیر و تشکر نمود. ایشان در این دیدار بر حمایت مجلس از رشد و توسعه رشته های فنی و حرفه ای به عنوان نیاز روز کشور در جذب و آموزش جوانان جویای کار و رونق اشتغال و کارآفرینی تاکید نموده تجهیزات تهیه شده را در راستای رعایت سرفصلهای درسی برشمرد. نماینده سراب در مجلس شورای اسلامی همچنین از حمایتهای مالی خیر محترم برادران مردانی آذر نیز که با ساخت کارگاه سوله  موجبات افزایش سرانه فضای کارگاهی را تامین نمودند، تقدیر و تشکر کردند. رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجانشرقی پس از بازدید ازآموزشکده فنی و حرفه ای سراب، در نشست صمیمی با ریاست و کارکنان، در جریان امورات و نیازهای آموزشی، رفاهی و عمرانی این مرکز قرار گرفتند. در این جلسه مهندس نجمی آزاد، رئیس آموزشکده سراب طی گزارشی از جذب اعتبارات مالی مورد نیاز در سالهای گذشته برای خرید و تجهیز امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی با رعایت سرفصلهای درسی بویژه جذب قریب به 5 میلیارد ریال در سال 1399 برای خرید تجهیزات مذکور خبر داده و از مساعدتهای مجدانه دکتر صالحی عمران، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر بهشتی اصل، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و دکتر جهانشاهی، ومعاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه  ای در این راستا تقدیر و تشکر نمود. مهندس نجمی آزاد همچنین افزایش رشته های کاردانی و کارشناسی متناسب با نیاز منطقه در سالهای آینده را جزء برنامه های اولویت دار آموزشکده فنی و حرفه ای سراب عنوان کرد.

• در سه شنبه 8 تير 1400
  • در سه شنبه 8 تير 1400