تاریخ : پنجشنبه 21 مرداد 1400
کد 1911

بررسی طرح های خلاقانه در کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

دومین جلسه کمیته اجرایی کانونهای شکوفایی خلاقیت و نوآوری استان روز چهارشنبه، بیستم مردادماه به صورت مجازی و حضوری در اتاق ریاست دانشگاه استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در ابتدای این جلسه دکتر احد بهشتی اصل،  ریاست دانشگاه ضمن تأکید بر حمایت ویژه از ایده های نوآورانه و خلاقانه،  به تبیین ضرورت ترغیب استادان و دانشجویان به حضور فعال و سازنده در کانون‌ها و مراکز رشد پرداختند. در ادامه این نشست، اعضای کمیته اجرایی استان، بررسی پیشنهاد تقاضای یکی از دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز را که علاقمند و متقاضی استقرار در هسته فناوری دانشکده هستند، آغاز کردند. پس از شنیدن مختصات طرح و دفاعیه علمی نامبرده از طرح تولید لنت ترمز به شیوه جدید، اعضای کمیته با استقرار این هسته فناور در کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز موافقت نمودند. همچنین مقرر گردید هرچه سریعتر اقدامات قانونی برای عقد قرارداد و استقرار این هسته در دانشکده در قالب ایده پیش رشد فراهم گردد.
آلبوم تصاویر کانون رشد

• در پنجشنبه 21 مرداد 1400