تاریخ : دوشنبه 5 مهر 1400
کد 1914

برگزاری مراسم ویژه گرامیداشت اربعین حسینی و هفته دفاع مقدس در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

مراسم عزاداری اربعین حسینی و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس با حضور ریاست، معاونان، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده ها و آموزشکده فنی و حرفه ای شهر تبریز در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در آستانه اربعین شهادت سرور و سالار شهیدان، حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و 72 تن از یاران باوفا و صدیق ایشان در دشت نینوا در سال 61 پس از هجرت و مقارن با هفته دفاع مقدس مراسم ویژه ای روز یکشنبه چهارم مهرماه در محوطه باز مجاور مزار شهدای گمنام دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد. در آغاز این مراسم پس از قرائت دعای پرفیض زیارت عاشورا، مدیحه سرایی و ذکر مصیبت های آن حضرت توسط مداح و ذاکر باصفای اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، برادر حسین قربانی صورت گرفت. در ادامه، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در طی سخنانی به تشریح ارتباط دفاع جانانه ملت بزرگ ایران در طول هشت سال جنگ تحمیلی و قیام حسینی پرداخته و اظهار داشتند: در تفکر شیعی، عاشورای حسینی یک اتفاق و رخداد تاریخی ساده محسوب نمی شود بلکه این اتفاق عظیم بخشی از یک ماجرا بزرگ ظلم ستیزی است که این ماجرا و نهضت تا ظهور حضرت مهدی (عج) استمرار خواهد داشت. بر اساس همین بینش، دفاع مقدس ایران اسلامی نیز بخشی از این ماجرای شهادت محور است و رزمندگان ما با تأسی از سرور و سالار خود به دفاع از میهن و هویت خود پرداخته و در طول این هشت سال حتی یک وجب از خاک مقدس کشور را به دشمن واگذار نکردند. در خاتمه این مراسم معنوی از تمامی همکاران ایثارگر، رزمنده و خانواده های معظم شهدا با اهدای لوح های یادبود تجلیل و تکریم شد.
آلبوم تصاویر اربعین

• در دوشنبه 5 مهر 1400