تاریخ : يکشنبه 16 آبان 1400
کد 1918

حضور شرکت ایرانی – آلمانی تدبیر نوین سازان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

در راستای اجرای طرح تجهیز کارگاهها با برند ملی، مدیر عامل و کارشناسان شرکت تدبیر نوین سازان از بخشهای مختلف دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی دیدار و بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، روز سه شنبه 11 آبان ماه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی میزبان مدیر عامل و کارشناسان شرکت  تدبیر نوین سازانTNS  بود. مهندس خادمی، مدیر عامل این شرکت پس از بازدید از کارگاه ها، امکانات و ظرفیت های دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ضمن ارائه گزارشی از توانمندیهای شرکت در زمینه تولید لوله های پلی اتیلن دو جداره در سطح کشور، آمادگی کامل خود را جهت انعقاد هر نوع تفاهمنامه همکاری فی مابین شرکت تدبیر نوین سازان و دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی اعلام کرد. دکتر بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان نیز با ابراز خرسندی از حضور شرکت بزرگ تدبیر نوین سازان در دانشگاه، این مجموعه را افتخار بزرگی برای بخش صنعت ایران و استان آذربایجان شرقی برشمردند. ایشان اظهار داشتند: آموزش مهارت محور دانشگاه فنی و حرفه ای موجب گردیده است تا بسیاری از فارغ التحصیلان ماهر و توانمند این دانشگاه بلافاصله جذب بازار کار و بخش تولید گردند. گفتنی است شرکت توانمند و افتخار آفرین تدبیر نوین سازان طراحی و تولید لوله های پروژه عظیم انتقال آب خلیج فارس به کرمان را در پرونده خود دارد.

• در يکشنبه 16 آبان 1400
  • در يکشنبه 16 آبان 1400