تاریخ : چهارشنبه 26 آبان 1400
کد 1921

تبیین شاخص های ارزیابی مراکز استانی در اولین جلسه کمیته نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

نخستین جلسه هماهنگی کمیته نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی پیرامون آغاز دوره جدید ارزیابی میدانی عملکرد مراکز استانی این دانشگاه در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، فرهنگی، اداری و مالی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در راستای اجرای ارزیابی های میدانی جهت ارتقاء بهره وری و میزان کیفیت و کمیت خدمات ارائه شده از سوی مراکز تابعه، روز یکشنبه 23 آبان ماه، جلسه هماهنگی و توجیهی با حضور ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، معاونان و سایر اعضای کمیته نظارت و ارزیابی استان برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکتر احد بهشتی اصل رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن برشمردن دلایل و لزوم ارزیابی های میدانی از مراکز تابعه و تأثیر آن در کیفیت بخشی خدمات ارائه شده به جامعه هدف به عنوان بخشی از اقدامات صورت گرفته در فرآیند ارزیابی درون سازمانی، اظهار داشتند: با توجه به ماهیت و فلسفه وجود آموزش های مهارتی در دانشگاه فنی و حرفه ای، توسعه فعالیت های فناورانه و گنجاندن آن در برنامه های آتی جهت ارتقاء اعتبار و جایگاه علمی و فنی دانشگاه امری مهم و ضروری می نماید. ایشان در ادامه خاطر نشان کردند: هدف از این بازدید ها ضمن تشریک مساعی در جهت انتقال تجربیات همکاران، جمع آوری اطلاعات دقیق برای برنامه ریزی مناسب می باشد. در ادامه مهندس محمد رضا ابراهیمی، نماینده استانی مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه استان آذربایجان شرقی با تشریح جزئیات فرم های مربوطه، نحوه ثبت و ضبط موارد و اطلاعات را به تفصیل بیان نمود. همچنین سایر اعضای کمیته ضمن برشمردن موارد ارزیابی در حوزه فعالیت های خود پیشنهاداتی را در زمینه بومی سازی برخی شاخص ها در فرآیند فعالیت ها ارائه کردند. در خاتمه این نشست ضمن جمع بندی موارد مطروحه؛ شیوه نامه بازدیدها و انجام آن به واحدهای مربوطه ابلاغ گردید.

• در چهارشنبه 26 آبان 1400
  • در چهارشنبه 26 آبان 1400