تاریخ : دوشنبه 8 آذر 1400
کد 1925

سرپرست جدید آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر معرفی شد.

روز یکشنبه هفتم آذرماه در مراسم ویژه ای ضمن تکریم مهندس فیروز محمدی، رئیس سابق آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر، محمد رضا حسن زاده بعنوان سرپرست جدید این آموزشکده معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بهمراه قاسم فتاح اهر، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع این دانشگاه با سفر به شهرستان اهر بطور جداگانه با حجت الاسلام جواد حاجی زاده، نماینده ولی فقیه و امام جمعه اهر و مهندس رسول خدابخش، فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کردند. حجت الاسلام حاجی زاده در این دیدار بر لزوم بکارگیری استادان متعهد و مومن در دانشگاهها که در امید بخشی و ایجاد روحیه نشاط و خلاقیت در بین قشر جوان و فرهیخته کارآمد و توانمند بوده و جلوی مهاجرت و فرار مغزها را بگیرند و نیز توجه وافر به گسترش رشته های فنی و حرفه ای بر اساس منویات مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) تاکید کردند. مهندس خدابخش نیز با اشاره به ظرفیت ها و قابلیت های ممتاز خطه ارسباران بویژه گستردگی ذخایر معدنی و رونق تولید فرش و قالی، مسئله دایر نمودن رشته های تحصیلی بر اساس آمایش های سرزمینی و نیازهای منطقه ای را بسیار پر اهمیت دانسته ابراز امیدواری نمود که آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر به سبب رویکرد مهارت محوری خود در رقابت با سایر مراکز آموزشی این منطقه گوی سبقت را ربوده و در امر کارآفرینی و اشتغال زایی بسیار اثرگذار باشد. دکتر بهشتی اصل نیز ضمن سپاسگزاری و قدردانی از حمایتهای خاصه تمامی مسوولان محلی و در رأس آنها امام جمعه و فرماندار محترم شهر ستان اهر از مجموعه آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر، پیشتازی دانشگاه فنی و حرفه ای در امر اشتغال و کارآفرینی جوانان را یکی از افتخارات بزرگ این مرکز آموزشی گسترده دانسته، گرویدن نظام آموزش عالی کشور به مقوله مهارت آموزی و آموزش های فناورانه را تنها راه نجات دانش آموختگان و مدرک بدست ها از بن بست ها و  چالش های اشتغال و کارآیی عنوان کرد. در ادامه این سفر یکروزه دکتر بهشتی اصل و هیات همراه با حضور در آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر و بازدید از قسمتهای مختلف این مرکز، در مراسم تودیع و معارفه ریاست آموزشکده نیز شرکت نمودند. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با تجلیل از زحمات و تلاشهای دلسوزانه و خستگی ناپذیر مهندس فیروز محمدی بویژه در شرایط بحرانی شیوع بیماری کرونا و برگزاری آموزش های مجازی، ایشان را در ساماندهی شرایط و انسجام بخشی نیروها بسیار کارآمد دانستند. دکتر بهشتی اصل همچنین با ابلاغ حکم سرپرستی آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر به مهندس محمد رضا حسن زاده که از سوی دکتر ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای صادر شده بود، حسن زاده را فردی امانتدار، صادق و کوشا توصیف کردکه در عرصه های مختلف مدیریتی همواره عملکرد درخشان و رضایتمندی داشته است. گفتنی است محمد رضا حسن زاده، معاونت آموزشی آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر و رئیس اداره حراست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی را در کارنامه خود دارد.

• در دوشنبه 8 آذر 1400