تاریخ : چهارشنبه 17 آذر 1400
کد 1927

دکتر بهشتی اصل در آئین گرامیداشت روز دانشجو:

هجمه و جولان ویروس منحوس کرونا نیز نتوانسته است ما را از ماموریت اصلی مان که همانا تربیت انسانهای ماهر و توانمند است باز دارد و مشعل اشتغال زایی و کارآفرینی دانشگاه فنی و حرفه ای همچنان مشتعل و فروزان است.

بمناسبت 16 آذر، روز دانشجو مراسم ویژه ای با حضور مسئولان دانشگاهی، استادان، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل، در طی سخنانی با بیان اینکه روز 16 سال 1332 نقطه عطف حرکت آزادی خواهی و استکبار ستیزی دانشجویان مسلمان و مبارز ایران می باشد، اظهار داشت: دانشجویان بیدار و آگاه ما ثابت کرده اند روحیه آزادگی و استقلال طلبی آنها فقط محدود به این روز بزرگ نبوده و همواره در کالبد دانشجویانمان در جریان است. ایشان افزودند: ما امروز به دانشجویان عزیز خود می بالیم که با تمامی محدودیت ها، کمبودها و نواقص در کنار ما قرار دارند و با درک بهتر شرایط ضمن حمایت قاطع از سنگر دانشگاه، با افتخارآفرینی های غرور انگیز خود در عرصه های مختلف پژوهشی، علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی موجب سربلندی و سرافرازی مجموعه گردیده اند. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: ما با افتخار اعلام می کنیم که هجمه و جولان ویروس منحوس کرونا نیز نتوانسته است ما را از ماموریت و رسالت اصلی مان که همانا تربیت انسانهای متخصص، ماهر و توانمند و کارا است باز دارد و مشعل اشتغال زایی و کارآفرینی دانشگاه فنی و حرفه ای همچنان مشتعل و فروزان است. امروز دست نیاز صنعت و بازار کار بیش از هر زمان دیگر بسوی دانشگاه ما گشوده است و ما شاهدیم هر روز سیل عظیمی از  تقاضای نیروی کار ماهر و کاربلد به سوی مراکز ما جاری است و حتما در خبرها شنیده و خواندید که از جمع 250 نفر نیروی جذب شده به بدنه مجموعه تراکتورسازی تبریز تعداد 200 نفر آنها از فارغ التحصیلان و فرهیختگان این دانشگاه هستند که موجب بسی فخر و مباهات است. ایشان ادامه دادند: در بحث کارآفرینی نیز طبق مطالعه و آمار و اطلاعاتی که اداره پژوهش دانشگاه استان منتشر کرده است، بسیاری از فارغ التحصیلان و دانش آموختگان ما در راه اندازی کسب و کارهای درآمدزا موفق بوده و خود منشا اشتغال و ثروت گردیده اند. تمامی این اخبار امیدآفرین و روحیه بخش همگی خود نمایانگر و دستاورد همان روحیه استقلال طلبی و  " ما می توانیم " دانشجوی مسلمان است که در وجود تک تک دانشجویان ما جاری و ساری است و این بسیار بسیار مبارک است. دکتر بهشتی اصل در خاتمه ابراز داشتند: خب در کنار این مسایل، دانشجوی ما حتماً نقدها و مطالبات بحقی هم دارد که ضرورتاً می بایست شنیده شوند و توسط مسئولان و دست اندرکاران در اولویت قرار گیرند. در این راستا شاید بهتر باشد بیان شود، نماینده دانشجویان در بسیاری از جلسات نظیر شورای فرهنگی دانشگاه و کمیته های تخصصی دانشگاه حضور دارند و به بیان دیدگاهها و مسایل خود می پردازند و از نظرات و آرای این عزیزان در تصمیمات و برنامه ها استفاده می شود که حتماً باید این اتفاقات خوشایند بیش از این صورت گیرند. در ادامه، مهمان ویژه مراسم، حجت الاسلام نجفقلیزاده سرایی، نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورای آذربایجان شرقی با تبریک فرارسیدن روز دانشجو، به تشریح مسئولیت های امروزین دانشجوی ایرانی پرداخته، مطالبه گری و خوب درس خواندن را دو رسالت اصلی این قشر عنوان کردند. ایشان نبود اخلاص در کارها را عامل اصلی نتیجه نگرفتن برنامه ها و تصمیات دانسته، اشاعه فرهنگ ناب بسیجی را تنها راه نجات جامعه از گرفتاریها و مشکلات امروزی مطرح کردند. تجلیل از خانواده دانشجوی شهید دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، مرتضی آبروشن که در طی جنگ تحمیلی به فیض شهادت نائل شده بود، اجرای سرود های انقلابی، تجلیل از دانشجویان ممتاز رشته های مختلف تحصیلی، مقام آوران و فعالان عرصه های مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی و علمی و حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه استان از سایر برنامه های این مراسم بودند.

• در چهارشنبه 17 آذر 1400