تاریخ : يکشنبه 22 اسفند 1400
کد 1938

دکتر احد بهشتی اصل در نشست تبیین اهداف و برنامه های کارگروه های تخصصی کانون بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی:

زمانی که توانمندیهای بالای علمی اساتید معظم دانشگاه با روحیه " ما می توانیم " بسیج توأم گردد، همه تحریم ها و تهدیدات دشمنان بی اثر خواهند شد.

نشست یک روزه تبیین اهداف و برنامه های کارگروه های تخصصی کانون بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان اذربایجان شرقی با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان و جمعی از دانشگاهیان بسیجی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل در آغاز این مراسم با اشاره به شروع بکار کانون بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی اظهار داشتند: امروز روز مبارکی است چرا که با افتتاح کانون و دفاتر بسیج اساتید، ساختار بسیج دانشگاه تکمیل شده و ما افتخار می کنیم که هر سه کانون بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی حضور فعالانه و پر شور در دانشگاه دارند. ایشان در خصوص نقش و جایگاه بسیج اساتید در جامعه گفتند: بدون شک توانمندیهای بالای علمی و برخورد عالمانه اساتید معظم دانشگاه می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات و معضلات جامعه باشد و زمانی که این توانمندی با روحیه " ما می توانیم " بسیج توأم گردد همه تحریم ها و تهدیدات دشمنان بی اثر خواهند شد. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در ادامه با تشریح ماموریت و رسالت اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای بیان داشتند: آنچه مسلم است ماموریت و رسالت اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای تربیت تکنسین های کارآمد، ماهر و فناور و در کنار آن توسعه مهارت و فناوری در جامعه می باشد که بحمدالله اساتید ما بویژه اساتید بسیجی دانشگاه پیشتاز این ماموریت مهم می باشند. ایشان ادامه دادند: سالهاست که دانشگاه فنی و حرفه ای در کنار ارائه آموزش های دانشگاهی به دانشجویان نظام آموزش عالی کشور مفتخر به برگزاری دوره ها، کارگاهها و پودمان های مختلف آموزشی در قالب اموزش های آزاد و خاص بوده و هست و بسیاری از شرکتها، کارخانجات، موسسات، نهادها و دستگاههای دولتی و خصوصی جهت توانمندسازی نیروهای خود از این ظرفیت دانشگاه فنی و حرفه ای بهره می برند. ما امیدواریم با شروع بکار کارگروههای تخصصی کانون و دفاتر بسیج اساتید و با هم افزایی و مشارکت موثر اساتید بسیجی شاهد توسعه و رونق بیش از پیش این دوره های آموزشی در دانشگاهمان باشیم که در نهایت باعث گسترش آموزش های مهارت محور در جامعه اسلامی ایران خواهد شد. ایشان در خاتمه سخنان خود اعلام داشتند: اینجانب از طریق این تریبون اعلام میکنم هیأت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در کنار اهتمام به عملی نمودن تمامی برنامه های مصوب هر سه کانون محترم بسیج دانشگاه در حوزه های مختلف فرهنگی، سیاسی، مذهبی، اجتماعی و.... آماده رایزنی و هم اندیشی پیرامون تحقق برنامه های آموزش های آزاد و خاص دانشگاه می باشد. دکتر رضا محمدی، رئیس سازمان بسیج اساتید استان نیز در این نشست طی سخنانی ابراز داشتند: دانشگاه فنی و حرفه ای جزء افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و آموزشهای مهارت محور که در این دانشگاه ارائه می شوند، نمود واقعی اقتدار علمی و تبدیل علم به ثروت می باشند، همان چیزی که مورد تأکید مقام معظم رهبری و منشور گام دوم انقلاب هست. ایشان ادامه دادند: اینجانب به عینه شاهد بوده ام که توانمندی فارغ التحصیلان کاردانی دانشگاه فنی و حرفه ای از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکترای سایر دانشگاه ها که تئوری محور و مدرک گرا بوده اند، بسیار بالا بوده است. معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه تبریز همچنین در تشریح وظایف سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها بیان داشتند: مطابق اساسنامه سازمان بسیج اساتید، مصوب شورای انقلاب فرهنگی و گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری، برای اساتید بسیجی چندین نقش محوری و مهم تعریف شده است که عبارتند از : دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی، ورود جدی به عرصه علم و فناوری، تبدیل علم به ثروت، ورود به بحث جهاد تبیین، جریان سازی و مطالبه گری. گفتنی است در ادامه این نشست مهندس ابراهیم شجاعی از اساتید بسیجی دانشگاه فنی و حرفه ای به تشریح اهداف و برنامه های کارگروه های تخصصی کانون بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای پرداخته، احکام مسئولان و معاونان کانون و دفاتر بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان که توسط دکتر سید صمد صمدانی اقدم، مسئول کانون بسیج اساتید این دانشگاه صادر شده بود، اعطا گردید. در خاتمه این نشست دفاتر بسیج اساتید دانشکده و آموزشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای استان بصورت ویدیو کنفرانس افتتاح و حضار جهت ادای احترام و تجدید میثاق با آرمانهای امام (ره) و شهدا بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه حضور یافتند.

• در يکشنبه 22 اسفند 1400