تاریخ : سه شنبه 6 ارديبهشت 1401
کد 1939

در دیدار صمیمانه جعفر راستی، نماینده مجلس شورای اسلامی با رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی صورت گرفت:

بررسی وضعیت راه اندازی آموزشکده فنی و حرفه ای شبستر

جعفر راستی، نماینده مردم شریف شبستر در مجلس شورای اسلامی، 6 اردیبهشت ماه ۱401 با حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، با دکتر احد بهشتی اصل و جمعی از مسئولان دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در این دیدار دکتر بهشتی اصل با قدردانی از حضور ارزشمند نماینده محترم مجلس شورای اسلامی در دانشگاه، این ارتباط دو سویه را فرصت مغتنمی برای تعامل و هم اندیشی پیرامون توسعه آموزش های مهارتی در سطح استان دانست. ایشان با اشاره به پایین بودن سرانه دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای نسبت به سایر دانشگاههای وزارت عتف اظهار داشتند: علیرغم اینکه قریب به هفتاد درصد از دروس دانشگاه فنی و حرفه ای بصورت عملی در کارگاهها و آزمایشگاهها برگزار می شوند ولیکن سرانه دانشجویی این دانشگاه اعم از آموزشی، رفاهی و تغذیه ای، حدود یک پنجم سرانه دانشجویی سایر دانشگاههای دولتی تئوری محور می باشد. دکتر بهشتی اصل با تشریح ماموریت و رسالت اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای و نقش بی بدیل آن در تأمین نیروی کار ماهر و متخصص برای بخش صنعت استان، در رابطه با راه اندازی آموزشکده فنی و حرفه ای در شهرستان شبستر ابراز داشتند: بحث احداث آموزشکده فنی و حرفه ای در شهرستان شبستر از چندین سال پیش مطرح بوده و پیگیریهای متعددی توسط دانشگاه استان جهت تحقق موضوع صورت گرفته است. بدون شک با هم افزایی توان و ظرفیت بخش های مختلف نظیر نمایندگان و مسئولان محلی همچنین بخش های خصوصی و خیری و تخصیص محل مناسب برای احداث این مرکز آموزشی، دانشگاه فنی و حرفه ای به سرعت نسبت به دایر نمودن آموزشکده فنی و حرفه ای و راه اندازی رشته های جدید و مورد تقاضای منطقه اقدام خواهد نمود. جعفر راستی، نماینده مردم شریف شبستر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای بعد از حدود سه دهه، از تلاشها و مجاهدت مسئولان دانشگاه در عرصه آموزش های مهارتی تقدیر و تشکر نمود. ایشان با اشاره به بودجه ناچیز دانشگاه فنی و حرفه ای در مقایسه با سایر دانشگاهها بیان داشتند: علیرغم اینکه امروزه همگان اذعان دارند که آموزش های مهارتی راه نجات جامعه از شر معضل بزرگ بیکاری جوانان و فارغ التحصیلان نظام آموزش عالی کشور می باشد ولیکن با این تناسب بودجه ای قابل تأمل شاهدیم که در عمل این آگاهی و فرهنگ نمود عینی نیافته است. ایشان با اشاره به شخصیت رفتاری و مدیریتی سرداران بزرگ اسلام نظیر حاج قاسم سلیمانی و سردار نوعی اقدم، بهره گیری از تمامی ظرفیت های جامعه بویژه نیروی انسانی را شاه کلید موفقیت و تعالی دانست. عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: منطقه شبستر با دارا بودن شرایط بالقوه بویژه وجود حدود 450 کارخانه پتانسیل فراوانی برای ایجاد آموزشکده فنی و حرفه ای جهت تأمین نیروی کار این واحدهای صنعتی را دارا می باشد. ایشان افزودند: بطور قطع با رایزنی و مساعدت بخش های مختلف و پیگیری مجدانه اینجانب و دانشگاه فنی و حرفه ای استان امکان گشایش آموزشکده فنی و حرفه ای در آینده نه چندان دور وجود دارد. گفتنی است که شبستر یکی از شهرهای غربی استان آذربایجان شرقی و مرکز شهرستان شبستر است. این شهر در ۶۵ کیلومتری شمال غربتبریز واقع شده‌است. شبستر به دلیل همجواری باتبریز دومین شهرستان صنعتی استانآذربایجان شرقی محسوب می‌شود و به دلیل فعالیت چندین دانشگاه در سطح این شهرستان، شبستر به شهر دانشگاهی استان معروف است. شایان ذکر است که سردار جعفر راستی که به عنوان نماینده شبستر در مجلس یازدهم حضور دارد از هم‌رزمان قاسم سلیمانی در جنگ داخلی سوریه است.

آلبوم تصاویر راستی2

• در سه شنبه 6 ارديبهشت 1401