تاریخ : شنبه 31 ارديبهشت 1401
کد 1943

دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی میزبان بیش از 3000 داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 همزمان با سایر نقاط کشور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی نیز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان در حاشیه دیدار و سرکشی از سالنهای محل برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 با اشاره به آمادگی کامل دانشگاه فنی و حرفه ای استان برای میزبانی آزمونهای مختلف از جمله آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشتند: امسال نیز آزمون کارشناسی ارشد با حضور و رقابت بیش از 3000 داوطلب با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در حال برگزاری است. بحمدالله شرایط میزبانی از حیث رعایت دستورالعملهای ابلاغی سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت بهداشت و نیز نظم و انظباط اجرایی در حد بسیار مطلوب می باشد. ایشان افزودند: همانند سالهای گذشته این دانشگاه به لحاظ دارا بودن شرایط، امکانات و فضاهای مناسب آماده برگزاری آزمونهای مختلف با حجم بالا می باشد.

• در شنبه 31 ارديبهشت 1401