تاریخ : يکشنبه 22 خرداد 1401
کد 1950

بررسی زمینه های همکاری در دیدار روسای سازمان نظام مهندسی ساختمان و دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان آذربایجان شرقی

در حاشیه برگزاری آزمون پایان دوره های ارتقای پایه اشتغال به کار مهندسی، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی با حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان با دکتر بهشتی اصل دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان آذربایجان شرقی، آزمون پایان دوره مربوط به دوره های ارتقای پایه اشتغال به کار مهندسی با عناوین اجرای ساختمانهای فولادی و اجرای ساختمانهای بتنی روز پنجشنبه 19 خردادماه با حضور بیش از چهار صد نفر از مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در رشته های عمران و معماری به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان آذربایجان شرقی برگزار شد. دکتر رضا دیزجی، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذرباجبن شرقی ضمن دیدار و گفتگو با هیأت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان از روند برگزاری اولین آزمون پایان دوره سازمان پس از گذر از پاندومی کرونا بازدید کرد. ایشان با قدردانی از دکتر بهشتی اصل و دست‌اندرکاران برگزاری این آزمون، گفت: خوشبختانه با توجه به سابقه طولانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان در برگزاری آزمون‌های مختلف، این آزمون هم با رعایت تمامی دستورالعمل‌ها در سلامت و امنیت کامل برگزار شد. دکتر بهشتی اصل نیز در این دیدار با اشاره به سابقه طولانی همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای با سازمان نظام مهندسی ساختمان استان عنوان داشتند: در جلسه ای که با آقای دکتر دیزجی داشتیم زمینه های همکاری بیشتر دو مجموعه مورد بررسی قرار گرفتند و به یاری حق تعالی به زودی تفاهم نامه همکاری در این راستا منعقد خواهد شد. ایشان افزودند: یکی از مهمترین اهداف انعقاد این تفاهم نامه ایجاد شرایط لازم در جهت بهبود مسائل علمی و فنی، توسعه فعالیت های دو مجموعه و هم چنین بهره برداری بهینه از امکانات علمی-پژوهشی و تامین ظرفیت های جدید در راستای ارتقای سطح علمی و هدفمند نمودن فعالیتهای پژوهشی خواهد بود.

• در يکشنبه 22 خرداد 1401