تاریخ : پنجشنبه 9 تير 1401
کد 1952

مراسم تکریم و معارفه مدیران حراست دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان آذربایجان شرقی برگزار شد

مراسم تکریم محمدرضا حسن زاده، مدیر سابق حراست و معارفه حسین کریمی، مدیر جدید حراست دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان آذربایجان شرقی صبح روز چهارشنبه هشتم تیرماه در سالن نشست های حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان آذربایجان شرقی، دکتر بهشتی اصل در ابتدای این مراسم با برشمردن شاخصه های اصلی مدیریت حراست دانشگاه اظهار داشتند: مجموعه حراست در بدنه دانشگاه، در کنار دارا بودن شاخصه های مهم نظیر قانون مداری، امنیت آفرینی و اعتماد سازی، مبتنی بر خرد ورزی، خرد گرایی و علم محوری است و این نگاه عالمانه و متعالی، در ارزش گذاری و حفظ جایگاه استاد، دانشجو و یاوران علمی دانشگاه تبلور می یابد.  ایشان افزودند: امروز دانشگاهیان ما در سایه حضور هوشمندانه، مشفقانه و مسئولانه نیروهای خدوم و زحمتکش حراست، در یک سیستم سلامت و ایمن به و ظایف علمی، پژوهشی و کاری خود مشغولند و بدون داشتن هرگونه دغدغه و نگرانی، مسیر رشد و بالندگی را طی می نمایند. بدون شک حراست بیدار و آگاه ما با ارائه برنامه های پیشگیرانه و مراقبتی از بروز خطاهای سیستمی جلوگیری نموده و در خلق هماهنگی ها و رفع موانع پیشرفت مجموعه بسیار اثرگذارند. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان آذربایجان شرقی در انتهای صحبت های خود از زحمات، خدمات و تلاشهای ارزنده حراست قبلی دانشگاه تمجید و تشکر نموده و برای مدیریت جدید آرزوی توفیق و سربلندی نمودند. احمد یادگاری، معاون حفاظت فیزیکی دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای نیز طی سخنانی قانون، شرع و اخلاق را سه محور اصلی اقدامات و تصمیم گیری ها در واحد حراست برشمرده، بر اهتمام وافر بر مقوله پیشگیری، آموزش و جانشین پروری در واحد حراست دانشگاه تاکید کرد. ایشان عنوان داشتند: به تحقیق بن مایه تحول، توسعه و ارتقای اداره حراست تلاش و سعی بر گستراندن شیوه های پیشگیری است و آن زمان که ما بتوانیم سرعت و شتاب جلوگیری از حادث شدن امر غیرقانونی و فسادزا را افزایش دهیم آن موقع ما در مسیر ارتقا قدم برداشته ایم. در ادامه دکتر شعبانی، معاون مدیر کل حراست استان آذربایجان شرقی ضمن تشکر از مدیران سابق اداره حراست دانشگاه فنی و حرفه ای، سلامت و ایمن بودن دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان آذربایجان شرقی را ستوده دنی دانسته و بیان داشت: مطابق گزارشات واصله از منابع اطلاعاتی استانی و دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای، این دانشگاه بدور از مسایل و گرایش های جناحی و سیاسی و در یک محیط ایمن و سالم مسیر رشد و تعالی خود را در عرصه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی طی می نماید که جای تقدیر و قدردانی فراوان دارد. در پایان این مراسم، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان آذربایجان شرقی، مدیر کل حراست استان آذربایجان شرقی  و مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای با اهدای لوح های تقدیر از زحمات محمدرضا حسن زاده، مدیر سابق حراست دانشگاه تشکر کردند. گفتنی است حسین کریمی مدیر جدید حراست دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان آذربایجان شرقی پیش از این مسوولیت اداره روابط عمومی دانشگاه را برعهده داشته و از مدرسان گروه عمران و شهرسازی می باشد.

• در پنجشنبه 9 تير 1401
  • در پنجشنبه 9 تير 1401