تاریخ : يکشنبه 12 تير 1401
کد 1953

دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی میزبان جلسه تفسیر قرآن مدیران ادارات دولتی و نهادها

روز یکشنبه دوازدهم تیرماه جلسه هفتگی تفسیر قرآن ویژه مدیران استان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ترتیب یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در این جلسه که قریب به 80 نفر از مدیران دستگاههای اجرایی استان حضور داشتند، پس از تلاوت آیات سوم تا پنجم سوره مبارکه المائده بصورت جمع خوانی، آیه 29 سوره مبارکه الاعراف توسط حاج آقا ضیائی قرائت و تفسیر شد. در خاتمه این مجلس معنوی و باصفا  شرکت کنندگان با حضور بر سر مزار شهدای گمنام آرمیده در صحن دانشگاه با نثار شاخه های گل و قرائت فاتحه با آرمانهای امام (ره) و شهدا تجدید میثاق کردند. شایان ذکر است که جلسه تفسیر قرآن مجید ویژه مدیران استان آذربایجان شرقی با نزدیک به سه دهه فعالیت، هر هفته در یکی از ادارات تشکیل می شود.

• در يکشنبه 12 تير 1401
  • در يکشنبه 12 تير 1401