تاریخ : چهارشنبه 9 شهريور 1401
کد 1964

مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند

مراسم تجلیل از یاوران علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.

مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند با شرکت همکاران در محل سالن جلسه ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزارگردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر بهشتی اصل در آغاز این مراسم  ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند، از مجاهدتها، همکاریها و مشارکت پویا و شایسته تمامی کارمندان و یاوران علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی تشکر و قدردانی نمود. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی افزودند: یاوران علمی  پر توان و کارآمد ما نشان دادند که علیرغم تمامی محدودیت ها و نواقص ناخواسته عزم خود را بر تداوم آموزش ها جزم نموده اند. در ادامه این نشست ریاست دانشگاه به همراه معاونین پای درد دل یاوران علمی نشسته و از نزدیک مشکلات یاوران علمی رو مورد بررسی قراردادند.در خاتمه این مراسم با اهداء لوح های تقدیر از همه همکاران  تجلیل گردید.

• در چهارشنبه 9 شهريور 1401