تاریخ : يکشنبه 20 شهريور 1401
کد 1970

اطلاعیه واگذاری خوابگاه

به اطلاع دانشجویان دوره های روزانه میرساند سامانه سماد www.saba.tvu.ac.ir از تاریخ 1401/06/20 الی 1401/06/28 جهت ثبت تقاضای اسکان در خوابگاه آماده می باشد.

دانشجوان کاردانی و کارشناسی ورودهای مهر1401، بهمن 1400، مهر1400،بهمن 1399 در صورت داشتن شرایط می توانند نسبت به ثبت درخواست در سامانه اقدام نمایید.
کلیه درخواست ها جمع بندی و دانشجویان دوره کاردانی واجد شرایط بهره مندی از خوابگاه و هم چنین دانشجویان دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بعد از امتیاز بندی اعلام خواهد شد.
با توجه به وجود مشکل در سامانه دانشجویان عزیز تا رفع مشکل سامانه از طرف شرکت برنامه ساز صبور باشند واز تماس با واحد های مختلف دانشکده پرهیز نمایند . طبق تماس با مسئولین در اولین فرصت رفع مشکل خواهدشد.
یادآوری : دانشجویان مقطع کاردانی حتماً خوابگاه جنت ودانشجویان دوره کارشناسی خوابگاه بهار راانتخاب نمایند.

اداره امور دانشجویی دانشکده فنی و حرفه ای تبریز

• در يکشنبه 20 شهريور 1401