تاریخ : سه شنبه 22 شهريور 1401
کد 1971

جلسه ستاد ثبت نام

جلسه ستاد ثبت نام دانشگاه فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد

جلسه ستاد ثبت نام سال تحصیلی جدید دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، با حضور ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای و دیگر اعضای ستاد، در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

نشست مسئولین دانشگاهی با حضور ریاست واحد استانی،معاونین،روسای ادارات و مدیران گروههای آموزشی با محوریت ثبت نام از دانشجویان در سال تحصیلی 1402-1401 تشکیل شد . به گزارش روابط عمومی، در این جلسه دکتر احد بهشتی اصل تشکیل ستاد ثبت نام و کارگروههای تخصصی، انسجام بخشی به برنامه ها و رویکردها را موجب هم راستایی و ارتقاء کارائی واحدها در امر ثبت نام دانسته و هدف اصلی را ارائه خدمات بهتر بیان داشت .
 وی افزود با اشاره به اینکه همواره موضوع ثبت نام دانشجویان وتکریم ارباب رجوع از دغدغه های جدی والدین و دانشگاه است بایستی  همه تلاش ما این باشد که با تکریم ارباب رجوع در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه شرایطی را ایجاد نماییم که اولیاء و دانشجویان با آرامش خاطر نسبت به ثبت نام فرزندان خود اقدام نمایند.

• در سه شنبه 22 شهريور 1401