تاریخ : سه شنبه 22 شهريور 1401
کد 1973

اطلاعیه

مصوبه جلسه 21 ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا

با عنایت به مصوبه جلسه 21 ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا متقاضیان درخواست اسکان در خوابگاههای دانشجویی لازم است نسبت به تکمیل واکسیناسیون اقدام نمایند.

با عنایت به مصوبه جلسه 21 ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا متقاضیان درخواست اسکان در خوابگاههای دانشجویی لازم است نسبت به تکمیل واکسیناسون اقدام نمایند.در بدو ورود به خوابگاه کارت واکسن دیجیتال تزریق سه دوز واکسن از دانشجویان اخذ خواهد شد.دانشگاه از ارائه خوابگاه به دانشجویانی که واکسیناسیون خود را تکمیل نکرده باشند معذور خواهد بود.لذا تاکید می شود قبل از مراجعه به دانشکده حتماً پرینت کاغذی دیجیتالی کارت واکسن را همراه داشته باشید.

اداره امور دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای تبریز

• در سه شنبه 22 شهريور 1401