تاریخ : دوشنبه 9 آبان 1401
کد 1975

دیدار و گفتگوی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و ریاست دانشکده الزهرا و مسئولین همراه و بازدید از این دانشکده

دکتر منادی درتماس تلفنی با وزیر علوم و رییس دانشگاه فنی و حرفه ای:

دانشگاه فنی و حرفه ای بدلیل سهم عظیم در اشتغال،کارآفرینی و فن آوری نیازمند توجه ویژه وزارت علوم است.

نشست مسئولین دانشگاهی با حضور ریاست واحد استانی وریاست دانشکده الزهرا با محوریت رفع مشکلات دانشجویان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی، در این جلسه دکتر احد بهشتی اصل ضمن عرض خیر مقدم و سپاس و قدردانی از دکتر منادی در خصوص اینکه سهم بسزائی در رفع مشکلات وزارت علوم را دارند تشکر نموده و در ادامه بعد از معرفی پتانسیل بالای دانشگاه فنی و حرفه ای در خصوص مهارت محور بودن این دانشگاه  و علاقمندی بازار کار برای جذب فارغ التحصیلان این دانشگاه ،در گزارشی موانع موجود برای رفع مشکلات را گویا شدند.
از جمله موارد ذکر شده و پیگیری شده در این جلسه توسط ریاست دانشگاه را می توان به شرح ذیل بیان نمود.

1. کم بودن سرانه آموزشی با توجه تعداد دانشجویان با توجه به اینکه بیشترین جذب توسط بازار کار از سوی دانشجویان این دانشگاه است.

2. اصلاح شاخص نسبت استاد به دانشجو (و تامین هیئت علمی مورد نیاز)

3.  سامان دهی و رسیدگی به بحث آموزشی شدن نیروهای جذب شده بند ذال این دانشگاه

4. تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی دانشگاه

5. تلاش در جهت جذب اعتبارات لازم برای مرتفع نمودن مشکل خوابگاه دانشجویان

6. افتخار آفرین بودن دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در میادین علمی،ورزشی و فرهنگی

7. تلاش در جهت تامین فضاهای آموزشی،کارگاهی،آزمایشگاهی از فضاهای مازاد مجموعه دانشگاهها و موسسات عالی آموزشی دیگر علی الخصوص برای دانشجویان دختر

در ادامه خانم میلانی ریاست دانشکده الزهرا(س) ضمن  خیر مقدم و خوشامدگویی به دکتر منادی دغدغه مندی خود را نسبت به پایین بودن سرانه آموزشی دانشکده بیان نمودند. ایشان ذکر نمودند که دانشکده الزهرا(س) بزرگترین مرکز تک جنسیتی در شمال غرب کشور می باشد و دارای 2500 دانشجوی دختر با توانمندی و پتانسیل های عظیم بوده و بایستی توجه بیشتری از لحاظ سرانه آموزشی به این مجموعه گردد.
در ادامه دکتر منادی ضمن اعلان خرسندی از بازدید  خود از دانشکده الزهرا(س) از نزدیک به بررسی مشکلات موجود دانشکده پرداخته و حمایت خود را طی تماس تلفنی با دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر عرفان خسرویان ریاست دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مسئولین دیگر کشوری پیگیر رفع مشکلات مطرح شده گردید.

• در دوشنبه 9 آبان 1401
  • در دوشنبه 9 آبان 1401