تاریخ : يکشنبه 8 تير 1393

آيين افتتاحيه بيست و دومين نمايشگاه بين المللي قرآن كريم

آيين افتتاحيه بيست و دومين نمايشگاه بين المللي قرآن كريم

در آستانه ماه پر فيض رمضان بيست و دومين نمايشگاه بين المللي قرآن كريم به عنوان بزرگترين رويداد فرهنگي در سال " اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي " روز سه شنبه سوم تير ماه بصورت رسمي فعاليت خود را آغاز كرد .
بنابراين گزارش با شروع به كار رسمي نمايشگاه  بين المللي قرآن كريم ، دانشگاه فني و حرفه اي نيز در بخش دانشگاهي اين نمايشگاه با احداث غرفه هنري به ارائه آثار و دستاورد هاي هنري با مضامين قرآني اقدام نموده است .
نمايشگاه قرآن كريم امسال بر خلاف سال هاي گذشته كه در مصلي بزرگ امام خميني ( ره ) تهران برگزار مي شد امسال نیزدر باغ موزه دفاع مقدس واقع در بزرگراه شهيد حقاني تا 22 تير ماه از ساعت 18 الي 24 پذيراي بازديد كنندگان خواهدبود.

• در يکشنبه 8 تير 1393