تاریخ : سه شنبه 13 دي 1401
کد 1982

جلسه داوری مرحله نهایی آثار برگزیده «جشنواره خیال های آهنین»

جلسه داوری مرحله نهایی آثار برگزیده «جشنواره خیال های آهنین» در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور داوران از رشته های مختلف و اعضاء دبیرخانه برگزار شد جناب آقای دکتر احد بهشتی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ضمن تقدیر و تشکر از داوران و شرکت کنندگان در جشنواره بر استمرار برگزاری جشنواره ها و مسابقات دانشجوئی تأکید نمودند.

داوران این جشنواره که آقایان استاد بهرام آشفته، دکتر احد بهشتی اصل، دکتر جواد سقای سعیدی، مهندس علی اکبرزاده انوریان و سرکار خانم دکتر تیلا اصغرزاده منصوری بودند طرح ارائه شده متعلق به آقایان محمدرضا ابراهیمی، هادی قهرمانی و پویا مودتی به عنوان رتبه اول، طرح ارائه شده توسط خانم فهیمه جمال فرید به عنوان رتبه دوم و طرح متعلق به خانم فریبا ناصریان و آقای سامان صفاری به عنوان رتبه سوم انتخاب گردیدند.
لازم به یاد آوری است در این جلسه مقرر گردید با الهام از طرح منتخب، مجسمه ای توسط استاد بهرام آشفته از مواد بازیافتی آهنی ساخته شود.

• در سه شنبه 13 دي 1401