تاریخ : يکشنبه 23 بهمن 1401
کد 1986

بازدید دکتر شبستانی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان شرقی

در ادامه بازدیدها دکتر شبستانی ضمن سفر به مراکز تابعه استانی در جریان فعالیت¬های آنها قرار گرفت.

مشاور محترم رئیس دانشگاه و رئیس مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه در ادامه سفرهای استانیِ خود، 16 و 17 بهمن ۱۴۰۱ در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان شرقی حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شبستانی در بازدید از دانشگاه فنی و حرفه­ ای واحد استان، در بدو ورود با حضور در مزار شهدای گمنام، ضمن قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهیدان گرانقدر ادای احترام نموده و از بخش های مختلف دانشگاه همچون کارگاه‌ها و سالن های تربیت بدنی  بازدید به عمل آورد.
دکتر شبستانی همچنین با شرکت در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه، ضمن برشمردن اهداف و برنامه ریزی های آتی دانشگاه  به طرح دستاوردها پرداخت. در ادامه رئیس واحد استان جناب آقای دکتر بهشتی اصل و معاونین محترم به شرح درخواست ها، پیشنهادات، نیازها و مشکلات دانشگاه پرداختند. در ادامه بازدیدها دکتر شبستانی ضمن سفر به مراکز تابعه استانی در جریان فعالیت­های آنها قرار گرفت. حسن ختام برنامه نیز سفر به شهرستان خوی و بازدید از آموزشکده فنی خوی که در زلزله اخیر دچار خسارت شده بود و اتخاذ تدابیر لازم صورت پذیرفت.

• در يکشنبه 23 بهمن 1401