تاریخ : دوشنبه 25 ارديبهشت 1402
کد 1992

برگزاری مراسم اختتامیه اردوی راهیان نور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و سردار سرتیپ بابازاده، فرمانده قرارگاه منطقه عاشورا، مراسم اختتامیه اردوی راهیان نور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر بهشتی اصل در این مراسم که جمعی از دانشگاهیان دانشگاه استان حضور داشتند، ضمن تبریک بازگشت مسرت بخش کاروان راهیان نور دانشگاه فنی و حرفه ای از این سفر معنوی و با فضیلت، از تلاش ها و مجاهدتهای ستودنی تمامی دست اندرکاران و عزیزان درگیر در امر پشتیبانی کاروانهای راهیان نور، بویژه سرداران سرافراز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بابت تأمین امنیت و ایمنی سفرها و نیز کیفیت بخشی به آنها تقدیر و تشکر کردند. ایشان در ادامه گفتند: مطابق فرمایش ذات اقدس الهی، بر روی کره زمین مکانها و بیوتی وجود دارند که نور و چراغ روشن و روشنگر خداوندی را باید در آنجاها جستجو کرد و به جرأت جبهه های جنگ حق علیه باطل یکی از این اماکن مقدس و الهی است که مصداق عبارت معروف کل ارض کرببلا، برای ما سرزمین نینوای دیگریست. جوانان ما بواسطه بودن در چنین موقعیت های خاص، در کنار آگاهی یافتن از واقعیت های دفاع مقدس که بدون هرگونه تحریف و غلو، از زبان راویان راستین آن دوران روایت می شوند، با سبک زندگی و رشادتهای شهدای گرانقدر نیز آشنا می شوند، والامقامانی که همچون مولا و سرورشان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در دشت کربلا، طریق مستقیم خداوندی را در پیش گرفته و با ایثار جان شیرین خود درخت تناور اسلام و آزادگی را آبیاری نمودند. اینجاست که معنویت، شور و شیفتگی آغشته با معرفت مدتها با انسان است و مسیر را به او نشان میدهد. قطعاً راهی شدن به سرزمین نور جبهه ها موجب تغییرات روحی و اخلاقی زائران علی الخصوص جوانان بزرگوار می شود و آنها را به سوی رفتارهای عالی تر می کشاند، چرا که در این مناطق، نور آنها را فرا گرفته و شاه کلید اوج گرفتن به آنها داده می شود. ایشان خطاب به جوانان اظهار داشتند: امیدواریم شما جوانان از سفر راهیان نور توشه های فراوانی برای خود برداشته و دیگران را هم از آنها بهره مند سازند. بدانید که امروز شما مجهز شدید به بصیرت و معرفت و به یاری حضرت حق در هر معرکه دیگری اعم از جنگ سخت و نرم، جنگ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی سربلند و سرافراز خواهید بود. دانشگاه فنی و حرفه ای بعنوان تنها دانشگاه متولی آموزش عالی فنی و حرفه ای در کشور که طراحی، توسعه و بهبود آموزش های عالی فنی و حرفه ای، تربیت نیروی انسانی متناسب با فرصتهای جدید شغلی، ایجاد زمینه های اشتغال مولد و بالا بردن نرخ بهره وری نیروی انسانی، گسترش آموزش های کارآفرینی به منظور افزایش اشتغال مولد و کاهش نرخ بیکاری و پاسخگویی به نیازهای صنایع در حوزه های مهارتی و فناوری در سطوح آموزش عالی را بر عهده دارد به وجود، چنین بازوهای توانمند و مخلص افتخار می کند. ایشان در انتهای صحبت های خود عنوان داشتند: در خاتمه ذکر یک نکته را ضروری می دانیم و آن اینکه مهمترین تفاوت سفر راهیان نور با دیگر سفرها و گشت و گذارها اینست و شاید فلسفه راهیان نور هم همین باشد که، این سفر مسئولیت آور است، هم مسئولیت زینبی داریم که باید علم روایتگری را بر دوش بگیریم، باید روایتگر صادق و خوبی باشیم و پیام جبهه ها را به گوش نسلهای آتی برسانیم و هم مسئولیتی که شهدا بر دوش ما می گذارند و ما نیز باید نظیر این عزیزان در عرصه های مختلف اجتماعی خلق حماسه بنماییم. سردار بابازاده نیز طی سخنانی ضمن تشکر از تمامی کسانی که در برگزاری مراسم امروز متحمل زحمت شده اند و نیز شحص ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان و تمامی افراد درگیر در اردوی راهیان نور این دانشگاه، گفتند: کار فرهنگی و اثرگذار با کارهای میدانی تحقق می یابد و زیارت محل عروج شهیدان در طی برگزاری اردوی راهیان نور نمونه ای از این اقدامات موثر ونقش آفرین می باشد که در راستای مفهوم جهاد تبیین مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) صورت می گیرد. ایشان با اشاره به تلاشهای برگزار کنندگان مراسم اختتامیه اردوی راهیان نور اظهار کردند: کار اگر برای خدا باشد، مهم نخواهد بود تعداد 5 نفر یا صد نفر باشد، مهم این است که ناب ترین ها با شما همراه گردند. فرمانده قرارگاه منطقه عاشورا با ذکر نمونه های متعدد از جانفشانی و ایثار مردم ایران در طول سالهای پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، محتوای رسانه های معاند را مسموم کننده و دور از واقعیت دانسته که به واقع سعی می کنند مردم ایران را کوته فکر و عقب افتاده نشان دهند. در بخش دیگری از مراسم، حاج سید ابوالفضل ایرانی، از یادگاران هشت سال دفاع مقدس، بخش هایی از رشادتهای رزمندگان اسلام در طی هشت سال دفاع مقدس را برای حاضران روایت کرد. در انتهای این مراسم معنوی و به منظور ارج نهادن به تلاشها و خدمات تمامی عوامل برگزاری اردوی راهیان نور، هدایایی از سوی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان به آنها اهدا شد.

• در دوشنبه 25 ارديبهشت 1402
  • در دوشنبه 25 ارديبهشت 1402