تاریخ : يکشنبه 31 ارديبهشت 1402
کد 1993

نشست مشترک دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و انجمن مدیران صنایع استان

روز یکشنبه 31 اردیبهشت ماه، دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی میزبان نشست مشترک اعضای انجمن مدیران صنایع استان و دانشگاهیان این دانشگاه بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان در بخش آغازین این نشست با طرح تشکیل دبیرخانه مشترک توسعه همکاریهای صنعت با دانشگاه جهت پیگیری جلسات و امورات به معرفی ماموریت ها و اهداف پیش روی دانشگاه فنی و حرفه ای پرداخت. ایشان اظهار داشتند: امروز دانشگاه فنی و حرفه ای این آمادگی را دارد که در چارچوب ماموریت و وظیفه ذاتی خود، پاسخگوی نیازهای آموزشهای مهارتی بخش صنعت، بصورت برگزاری دوره ها و پودمانهای حضوری و مجازی باشد. همچنین به منظور دسترسی سریع و مطلوبتر موسسات، کارخانجات و شرکتهای جویای نیروی کار ماهر و توانمند، در کنار ارسال درخواست های استخدام خود از طریق کانالهای مختلف ارتباطی به دانشگاه، سامانه رصد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای تحت عنوان سامانه سراک، در این دانشگاه راه اندازی شده است که در این بستر اینترنتی، هم شرکتها و هم فارغ التحصیلان، با معرفی خود به هم نزدیک می شوند. دکتر بهشتی اصل با تمجید از دست اندرکاران برگزاری این نشست هم اندیشی بیان داشت: پیوند مبارک امروز که در واقع تبلور عینی ارتباط صنعت و دانشگاه می باشد، فرصتها و امکانات فراوانی را در پیش روی ما قرار می دهد که درک نیازهای بخش صنعت در عرصه نیروی انسانی از طریق ایجاد ارتباط نزدیک بین محیط آموزش و صنعت برای ایجاد قابلیت های حرفه ای و مکان یابی برای اشتغال فارغ التحصیلان، مهمترین پیامد این همراهی است. در این راستا، همکاری و مشارکت اصحاب صنعت و تولید در برگزاری شایسته تر دوره های کارآموزی دانشجویان این دانشگاه و مساعدت همه جانبه ایشان در برقراری نظام آموزشی دو گانه یا دوآل، عقد قرارداد آموزش سفارش محور یا همان بورسیه با دانشگاه و نیز برپایی همایش های علمی مشترک، بازدید های علمی و تورهای صنعت گردی و نیز برگزاری جشنواره دست ساخته های دانشجویی، می توانند در تحقق این موضوع کمک شایانی بنمایند. بدون تردید سابقه قبلی و موفق دانشگاه و نیز انجمن محترم مدیران صنایع استان در اجرای هر یک از موارد عنوان شده، متضمن موفقیت و گسترش بیشتر عملیات خواهد بود. ایشان در ادامه گفتند: باور همگان بر این است که دانشگاه بدون یاریگری بخش صنعت، در توسعه مرکز اسناد فناوری خود که مأمن مطئمنی برای آرشیوسازی فناوریهای مورد استفاده در صنعت بویژه فناوریهای نوین، جهت بهره مندی پژوهشگران و اساتید بشمار می رود، موفق نخواهد بود. و همین گونه بدون مشارکت و معاضدت صاحبان صنایع و مراکز کسب و کار در امر سنجش کارآیی بیرونی دانشگاه، سوگیری و عملکرد دانشگاه مورد قضاوت صحیح که متضمن پیشرفت و بهبود می باشد، قرار نخواهد گرفت و قوانین، آئین نامه های تربیت حرفه ای و سرفصل های آموزشی که می بایست متناسب با نیازهای صنعت و جامعه باشند، مورد نقد و تحلیل قرار نمی گیرند. همچنین بهبود جایگاه آموزش های فنی، حرفه ای و شغلی در کشور و گسترش آموزش های کارآفرینی به منظور افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری از دیگر اهداف و وظایف تعریف شده دانشگاه فنی و حرفه ای می باشند که با شکل گیری پیوند دانشگاه و مدیران محترم صنایع استان، می تواند با راه اندازی کنسرسیوم مهارت آموزی و اشتغال، تحقق یابد. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای با اعلام اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای با تمام امکانات، تجهیزات و فضاهای خود، حاضر به همکاری در توسعه کلیه فعالیتهای فرهنگی، آموزشی و پژوهشی بخش صنعت می باشد و به انجام این امر مهم بر خود می بالد، اظهار نمود: جا دارد از جامعه بزرگ حامیان و خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای که نقش بسزایی در ارتقا، توسعه و تعالی این دانشگاه داشته و دارند، تشکر و قدردانی نموده و از تک تک اعضای محترم اعضای گرانقدر انجمن مدیران صنایع استانی با احترام و اکرام دعوت می نماید تا با عضویت در جامعه حامیان دانشگاه و مشارکت در طرحهای توسعه ای دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، ضمن ارتقای رتبه کشوری استان سرافراز آذربایجان شرقی در بخش مشارکتهای مدنی صنایع، از مزایا و حمایت های عنوان شده در بند ث ماده 65 قانون ششم برنامه توسعه نیز بهره مند گردند. سید باقر شریف زاده، رئیس هیات رئیسه انجمن مدیران صنایع آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با تقدیر از دعوت و میزبانی شایسته دانشگاه فنی و حرفه ای استان، بر لزوم استمرار برگزاری جلسات مشترک اصحاب صنعت استان با دانشگاه فنی و حرفه ای تأکید کردند. ایشان در بخشی از سخنان خود با اشاره به سرعت روزافزون پیشرفت های علمی و تغییرات در عرصه تکنولوژی و دانش گفتند: قطعاً با نزدیکی دانشگاه با صنعت، ما نیز در جریان دانش روز دنیا قرار خواهیم گرفت و خواهیم توانست در بازار سخت رقابت امروز موفق باشیم و اگر دانشگاه فنی و حرفه ای همانند دانشگاههای بزرگ جهان در مسیر تجاری سازی قدم بردارد بدون تردید ما صنعتگران نیز در کنار دانشگاه خواهیم بود. ایشان با استقبال از تمامی استادان و دانشجویان جهت حضور در کارخانجات و مراکز صنعتی و انجام تحقیق و فعالیتهای تولیدی، از امکان بورسیه دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای توسط این مراکز خبر داد. در ادامه این مراسم، تک تک  حاضرین در جلسه، از دغدغه ها و مشکلات موجود بر سر راه ارتباط صنعت و دانشگاه سخن گفتند. انعقاد تفاهمنامه همکاری فیمابین دانشگاه فنی و حرفه ای استان و انجمن مدیران صنایع استان آذربایجان شرقی و بازدید از کارگاهها و آزمایشگاههای دانشگاه استان پایان بخش این نشست بودند.

• در يکشنبه 31 ارديبهشت 1402
  • در يکشنبه 4 تير 1402