تاریخ : دوشنبه 2 مرداد 1402
کد 1998

قهرمانی تیم آمادگی جسمانی پسران دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در ششمین المپیاد ورزش های همگانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور

تیم آمادگی جسمانی پسران دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی با اقتدار بر سکوی قهرمانی ششمین المپیاد ورزش همگانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور ایستاد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، تیم آمادگی جسمانی پسران از دانشکده فنی و حرفه‌ای شماره یک تبریز موفق به کسب مقام اول تیمی در این دوره از مسابقات گردیدند. سینا فطرتی، شایان ساعی، قهرمان ماهی به مربیگری هادی جوانی و سرپرستی عسگر قنبری در این دوره از رقابت‌ها حضور داشتند.
همچنین شایان ساعی و  قهرمان ماهی به ترتیب موفق به کسب مقام‌های اول و سوم در بخش انفرادی این رویداد گردیدند.
شایان ذکر است که تیم اعزامی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در مجموع امتیازات تیمی بعنوان تیم دوم این دوره از مسابقات معرفی شد.
این موفقیت‌­ را به جامعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای، اعضای تیم، مربی و کادر فنی استان آذربایجان شرقی تبریک عرض نموده، از خداوند متعال موفقیت روز افزون در تمام مراحل زندگی را برایشان آرزومندیم.

• در دوشنبه 2 مرداد 1402