تاریخ : چهارشنبه 4 مرداد 1402
کد 1999

متن پیام دکتر ابراهیم احمدی به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی، به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی در متن پیام دکتر ابراهیم احمدی آمده است
بسم الله الرّحمن الرّحیم کلّ یوم عاشورا و کلّ ارض کربلا چندین قرن از غروب غریبانه عاشورا و واقعه کربلای سال ۶۱ هجری می‌گذرد و محرمی دیگر از راه رسید؛ ایّامی که یادآور بزرگترین حماسه ظلم‌ستیزی و آزادگی در تاریخ بشر و حکایت بی‌بدیل رشادت انسان‌های والا و پاک‌دلی است که عاشقانه به ندای حق لبیک گفتند و در راه دین مبین اسلام از جان عزیز خود گذشتند. بی‌تردید، ترویج آموزه‌های والای نهضت حسینی و ارزش‌های اصیل اسلامی و فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه، رسالتی بس سنگین و حیاتی است .بر ماست که بیش از پیش، فرزندان این سرزمین را با درس‌های قیام عظیم عاشورا که یاد آور بزرگترین حماسه ظلم‌ستیزی، اخلاق، ایثار و از خودگذشتگی آشنا نماییم. اینجانب بدینوسیله، تاسوعا و عاشورای حسینی، ایّام شهادت فرزند گرامی پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص)؛ حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و هفتاد و دو تن از یاران باوفای ایشان را که یادآور شعار بلند «هیهات من الذلّة» است؛ به ساحت منجی عالم بشریت امام زمان (عج) و نائب بر حقّش مقام معظّم رهبری (مدّ ظلّه العالی)، همه مسلمانان و آزادگان جهان به ویژه مردم شریف استان آذربایجان شرقی وخانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای تسلیت عرض می‌نمایم. امید که عزاداری‌ها و سوگواری‌های همه ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) مورد قبول درگاه احدیّت قرار گیرد.
ابراهیم احمدی
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی