تاریخ : شنبه 21 مرداد 1402
کد 2001

در دفتر ریاست دانشگاه صورت گرفت؛

دیدار نماینده مجلس شورای اسلامی با سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

نماینده مردم شهرستان های اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی، با دکتر احمدی، سرپرست دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، احمد محرم زاده یخفروزان نماینده مردم شهرستان های اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی، 21 مرداد ماه  با حضور در دفتر ریاست دانشگاه، با دکتر ابرهیم احمدی، سرپرست دانشگاه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، مهندس محرم زاده ضمن تبریک انتصاب سرپرست دانشگاه، برای ایشان آرزوی موفقیت و سلامتی نمود. دکتر احمدی، سرپرست دانشگاه نیز ضمن خیرمقدم به مهندس محرم زاده و قدردانی از حضور ایشان، در سخنانی به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این دانشگاه در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی پرداخت و برنامه‌های آتی دانشگاه در زمینه‌های مختلف و نیز توسعه کمّی و کیفی دانشگاه و... را ارائه نمود.

• در شنبه 21 مرداد 1402
  • در شنبه 21 مرداد 1402