تاریخ : دوشنبه 23 مرداد 1402
کد 2002

دانشجوی آموزشکده فنی و حرفه‌ای الزهرا «س» تبریز مقام اول مقاله‌نویسی در جشنواره ملی قرآن و عترت را کسب کرد

مژگان عزتمند، دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه‌ای حائز رتبه «۱ ملی» جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های سراسر کشور در بخش پژوهشی جشنواره گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به نقل از اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، مژگان عزتمند، دانشجوی آموزشکده فنی و حرفه‌ای الزهرا (س) تبریز، رتبه افتخار‌آمیز «۱ملی» جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های سراسر کشور را در بخش پژوهشی (مقاله‌نویسی) کسب کرد. روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به دانشجوی فرهیخته، خانم مژگان عزتمند تبریک و تهنیت عرض می‌نماید و سلامتی و توفیقات روزافزون وی را در سایه‌سار امن قرآن و اهل بیت علیهم‌السلام مسئلت دارد.

• در دوشنبه 23 مرداد 1402