تاریخ : جمعه 27 مرداد 1402
کد 2003

بررسی راهکارهای گسترش همکاری شرکت مس سونگون آذربایجان و دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

راهکارهای گسترش همکاری مشترک شرکت مس سونگون آذربایجان(شمسا) و دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در نشستی با حضور مدیران این دو مجموعه به میزبانی مس سونگون مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر معبود عباسزاده، در این نشست با معرفی ظرفیت ها، توانمندی‌ها و دستاوردهای شرکت مس سونگون در حوزه تولید و توسعه اظهار کرد: این نشست در راستای گسترش همکاری های علمی و فناوری بین دانشگاه و صنعت و استفاده از پتانسیل های طرفین در رفع نیازها و بهبود فرایندهای تولید و توسعه، هم‌افزایی، انتقال دانش و تجربیات برگزار شده و امیدواریم این نشست موجب توسعه همکاری های بیشتر طرفین با توجه به ظرفیت های مس سونگون و دانشگاه فنی و حرفه ای شود. عباسزاده گفت: ورزقان شهر فرصت های جهانی است اگر حسن تدبیر داشته باشیم این شهر می تواند محل رفت و آمد سرمایه گذاران مهم کشوری و بین المللی باشد و این مهم انشالله با حضور دکتر احمدی در استان آذربایجان شرقی که اتفاقاً اهل این شهرستان هم هستند، رونق خواهد گرفت و موجب پیشرفت و توسعه شهرستان ورزقان خواهد شد. دکتر ابراهیم احمدی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان نیز بر راهکارهای گسترش همکاری مس سونگون و دانشگاه اشاره کرد و گفت: اولویت های فنی، پژوهشی و مهارت های موردنیاز واحدها باید نیازسنجی و آمایش شود تا بصورت دقیق در جهت رفع این نیازها برنامه ریزی شود. احمدی با تأکید بر اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای و مجموعه مس سونگون باید همواره در کنار هم باشند، اظهار کرد: ما در این راستا آماده هستیم در همه حوزه ها و بخشها به شرکت مس سونگون آذربایجان کمک کنیم تا در موفقیت این مجموعه عظیم سهیم باشیم. در ادامه برخی معاونین و مدیران شرکت مس سونگون آذربایجان نیز با معرفی ظرفیت واحدهای مختلف و با ارایه طرح ها و پیشنهادها خواستار همکاری بیشتر در حوزه طراحی، مهندسی معکوس و ساخت قطعات کارخانجات، برگزاری دوره های آموزشی برای ارتقای حرفه ای و شغلی پرسنل،  محیط زیست، هوش مصنوعی، دیسپچینگ ( هوشمندسازی معدن ) ، تحقیق و پژوهش با دانشگاه فنی و حرفه ای استان شدند. بازديد از بخشهای مختلف معدن، پايان بخش حضور امروز دانشگاهيان در سونگون بود.

• در جمعه 27 مرداد 1402