تاریخ : جمعه 27 مرداد 1402
کد 2005

در آستانه برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه فنی و حرفه ای

نشست خبری سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با اصحاب خبر و رسانه

دکتر ابراهیم احمدی بهمراه مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در جمع خبرنگاران حاضر شده و به سوالات آنها در خصوص المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای پاسخ دادند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر ابراهیم احمدی با قدردانی از حضور طیف گسترده ای از خبرنگاران در این نشست، در ابتدا به تشریح جایگاه دانشگاه فنی و حرفه ای در نظام آموزشی کشور پرداخته، این دانشگاه را تغذیه کننده و پشتوانه اصلی صنعت و تولید دانستند. ایشان در خصوص هجدهمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان دختر و بیست و هفتمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه فنی و حرفه ای کشور که به میزبانی استان آذربایجان شرقی برگزار خواهد شد، اظهار داشت: نزدیک به 1200 دانشجوی دختر و پسر ورزشکار از دانشگاههای فنی و حرفه ای سراسر کشور در 10 رشته ورزشی و در قالب دو المپیاد فرهنگی و ورزشی مجزا به رقابت می پردازند که این مسابقات از  28 مرداد ماه لغایت 11 شهریور ماه سالجاری در شهر تبریز برگزار می شوند. ایشان ادامه دادند: عملیات آماده سازی سالنها و فراهم سازی تمهیدات از اسفند ماه سال گذشته و با مشخص شدن میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آغاز گردیده و بطور شبانه روزی همکاران در تلاش هستند تا میزبان شایسته ای برای این دوره از مسابقات باشند. دکتر مهدی شریعتی، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور نیز در این نشست به نقش دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در بحث قهرمان پروری و کمک به ارتقای ورزش همگانی و قهرمانی پرداخته، درخشش دانشجویان این دانشگاه در رقابت با سایر دانشگاهها را قابل توجه دانستند. در ادامه این نسشت دکتر احمدی و دکتر شریعتی پاسخگوی سوالات خبرنگاران حاضر در جلسه بودند.

• در جمعه 27 مرداد 1402