تاریخ : شنبه 4 شهريور 1402
کد 2009

برگزاری مراسم اختتامیه هجدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه فنی و حرفه ای

هجدهمین المپیاد فرهنگی _ ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه فنی و حرفه‌ای بعد از ظهر پنجشنبه، ۲ شهریورماه ۱۴۰۲ با تقدیر از برترین‌های والیبال و فوتسال و مربیان ورزشی برگزیده به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر ابراهیم احمدی، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان با عرض خداقوت به تمامی ورزشکاران، مربیان، سرپرستان شرکت کننده در المپیاد فرهنگی ورزشی هجدهم، برگزاری این مسابقات را در اولین سال دوران پساکرونا بسیار شورآفرین توصیف کردند. ایشان ضمن ابلاغ تشکر دکتر عرفان خسرویان، ابراز امیدواری کرد که تمامی میهمانان از میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی رضایت قلبی داشته و خاطرات خوبی از شهر تبریز با خود بهمراه ببرند. در ادامه دکتر قنبری، مسئول اجرایی المپیاد گزارش کاملی از مسایل فنی و نتایج مسابقات را ارائه کرد. دکتر شریعتی، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای نیز طی سخنانی سطح کیفی این دوره از مسابقات را بسیار بالا عنوان کردند. تقدیر از تیمهای برتر رشته های والیبال و فوتسال که مسابقات نهایی و رده بندی آنها در روز پایانی المپیاد پیگیری شدند، پایان بخش مراسم اختتامیه بود.
گفتنی است این دوره از رقابت‌ها بعد از چندین سال وقفه به دلیل بیماری کرونا، امسال با شور و هیجان خاصی در دو بخش انفرادی و تیمی و در رشته‌های متنوع ورزشی نظیر کاراته، تکواندو، تیراندازی، دو و میدانی، شنا، تنیس روی میز، بدمینتون، والیبال و فوتسال، ۲۸مردادماه لغایت ۲ شهریورماه برگزار شد.

• در شنبه 4 شهريور 1402