تاریخ : دوشنبه 6 شهريور 1402
کد 2010

نائب رئیس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی:

توجه به دانش بنیان ها و مقوله هوش مصنوعی می بایست در اولویت دانشگاه فنی و حرفه ای قرار گیرد.

اسماعیلی، نماینده مردم شریف میانه در مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از بخش های مختلف این دانشگاه بازدید کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، اسماعیلی با تبریک انتصاب آقای دکتر ابراهیم احمدی به سرپرستی دانشگاه استان، دانشگاه فنی و حرفه ای را یکی از دانشگاههای فعال در زمینه اشتغال و کارآفرینی دانسته بر لزوم پرداختن این مرکز علمی به شرکت های دانش بنیان و بکارگیری هوش مصنوعی در صنایع مختلف تأکید کرد. نائب رئیس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در این دیدار به مرتفع شدن موانع درآمدزایی دانشگاه فنی و حرفه ای از طریق مجاری قانون گذاری اشاره داشته، تجهیز و بروز رسانی کارگاه ها و آزمایشگاههای دانشگاه را از اولویت های دولت و مجلس برشمرد. دکتر ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان نیز با خرسندی از حضور مسئولان و به ویژه آقای اسماعیلی در دانشگاه، این دیدارها را در کاهش دغدغه های دانشگاهیان بسیار مفید و موثر عنوان کرد. بازدید از بخش های مختلف دانشگاه پایان بخش دیدار امروز بود.

• در دوشنبه 6 شهريور 1402