تاریخ : جمعه 14 مهر 1402
کد 2020

حضور رئیس قوه قضائیه در جمع دانشگاهیان استان آذربایجان شرقی

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در بیست‌وپنجمین سفر استانی خود صبح امروز چهارشنبه، ۱۲ مهر در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی وارد تبریز شد و در جمع دانشگاهیان دانشگاه های استان آذربایجان شرقی حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در دیدار امروز خود با دانشجویان و استادان دانشگاهی استان آذربایجان شرقی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی دانشگاهی اظهار کرد: از سخنان و اظهارات شما دانشجویان و اساتید بسیار استفاده کردم و معتقدم این سخنان و مواضع هر کدام در جای خود قابلیت کاربرد برای انتفاع اجتماعی را دارند. ایشان تأکید کردند: کلیه‌ی مطالب مطرح شده از جانب شما دانشجویان و اساتید اعم از موضوعات مرتبط با قوه قضاییه و سایر مطالب را پیگیری خواهم کرد. رئیس قوه قضاییه گفتند: دستگاه قضایی آمادگی کامل دارد تا ظرفیت‌ها و امکانات پژوهشی و حقوقی خود را در اختیار مجامع دانشگاهی قرار دهد و تعامل پایدار و سازنده‌ای را در حوزه‌های مربوطه با دانشگاهیان برقرار سازد. به منظور تحقق این مهم، با آغوش باز پذیرای ایده‌های شما دانشجویان و اساتید خواهیم بود. پیش از سخنان حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، ۸ نفر از دانشجویان و ۵ نفر از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی در حضور ایشان  به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

• در جمعه 14 مهر 1402