تاریخ : جمعه 14 مهر 1402
کد 2021

دیدار بسیجیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با فرمانده سپاه عاشورا

جمعی از مدیران کل، مدیران عامل نهادها، روسای بانک های تابعه و فرماندهان حوزه مقاومت بسیج ادارات کل و کارمندان آیت اله شهید مدنی (ره) با سردار علی اصغر عباسقلیزاده فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دراین دیدارفرمانده سپاه عاشورا، ضمن گرامیداشت ایام خجسته هفته دفاع مقدس و تبریک ایام ربیع الاول، هفته وحدت و ولایت گفت: دولت سیزدهم، دولتی ولایتمدار، انقلابی، جهادی است و در دو سال گذشته کارهای بزرگ، چشمگیر و موثری انجام داده است. وی با بیان اینکه؛ هرروز ما در جنگ بركتى داشت افزود: انقلاب اسلامی در تبدیل تهدیدها به فرصت یک الگوی جهانی است ما در همه صحنه‌ها ازآن بهره جسته ایم. ما انقلابمان را درجنگ به جهان صادر نموده‌ايم، ما درجنگ، پرده از چهره تزوير جهان‌خواران كنار زديم و به اين نتيجه رسيده‌ايم كه بايد روى پاى خودمان بايستيم. درادامه گفت: ما در جنگ ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را شكستيم، ما در جنگ ريشه‌هاى انقلاب پر بار اسلامى‌مان را محكم کردیم. ما در جنگ به مردم جهان و خصوصاً مردم منطقه نشان داديم كه عليه تمامى قدرت‌ها و ابر قدرت‌ها ساليان سال میتوان مبارزه کرد. ایشان با بیان اینکه بیداری اسلامی از برکات جنگ تحمیلی بر علیه ایران بود افزود: همه اين‌ دستاوردها بركت خون‌هاى پاك شهداى عزيز هشت سال نبرد بود. همه اين‌ها ازتلاش مادران و پدران و مردم عزيز ايران از مدتها مبارزه با آمريكا و غرب و شوروى و شرق نشأت گرفت. وی سپاه را درآبرسانی، رفع محرومیت زدایی و کمک های مومنانه و برگزاری میزهای خدمت سرآمدخدمت به مردم شریف ایران دانست وگفت: سپاه پشتوانه بزرگی برای دولت هاست و در بخشهای فرهنگی و بصیرت و روشنگری و مقابله با آسیب های اجتماعی کارهای موثری انجام داده است.

• در جمعه 14 مهر 1402
  • در جمعه 14 مهر 1402