تاریخ : چهارشنبه 19 مهر 1402
کد 2023

نشست صمیمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با جمعی از اعضای هیأت علمی

همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، جلسه مشترک هیأت رئیسه و اعضای هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، درآغاز این نشست دکتر ابراهیم احمدی ضمن عرض خیر مقدم و تبریک شروع سال تحصیلی بیان داشت: خوشحال و خرسندیم که فرصتی فراهم گردیده تا بتوانیم با هم به گفتگو بپردازیم و اهداف و برنامه‌های خودمان را با شما در میان بگذاریم. لزوم داشتن حرکتهای رو به جلو، توجه به موضوعات و رشته های تحصیلی جدید نظیر هوش مصنوعی، متاورس، پلیمر و...، ارائه نظرات پیشنهادی در حوزه ساختار سازمانی دانشگاه، مشارکت در کارگروه های آمایش، درآمدزایی، روابط بین الملل و ساماندهی رشته های تحصیلی از جمله انتظارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از اعضای هیأت علمی بودند. در این دیدار که قریب به 4 ساعت بطول انجامید، اعضای هیأت علمی نیز به بیان مشکلات صنفی، انتقادات،پیشنهادات و انتظارات خود از هیات رئیسه دانشگاه استان پرداختند.

• در چهارشنبه 19 مهر 1402