تاریخ : دوشنبه 1 آبان 1402
کد 2024

در آستانه برگزاری کنگره ده هزار شهید استان آذربایجان شرقی صورت گرفت:

تجلیل از خانواده های معظم شهدا ی دوران دفاع مقدس

هیأت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با حضور در منزل شخصی تعدادی از خانواده های معظم شهدا با آنها دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در راستای مشارکت دانشگاه فنی و حرفه ای در برگزاری کنگره ده هزار شهید آذربایجان شرقی، دکتر ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بهمراه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه با خانواده های شهیدان نعمت اله شاهی کمار سفلی، علی لطف یزدانی، مجید جباری شهیر، علیرضا جبلی، ابوالفضل حنیفه پور و کیومرث سیاه سبیل دیدار و گفتگو کردند. دکتر احمدی در این دیدارها بر آمادگی کامل دانشگاه جهت پیگیری مشکلات و مطالبات خانواده های معزز شهیدان تأکید کرده، آنها را که با صبوری و صلابت زینبی خود، از حرمت و جایگاه والای شهدا پاسبانی می نمایند، ولی نعمتان کشور برشمردند. در این رویداد معنوی که در طی دو روز اتفاق افتاد، مادران، پدران و سایر بازماندگان گرانقدر شهیدان والامقام به بیان خاطرات و ابعاد شخصیتی شهدا پرداخته، از محبت و عنایات مسئولان تقدیر و تشکر نمودند.

• در دوشنبه 1 آبان 1402