تاریخ : سه شنبه 2 آبان 1402
کد 2025

برگزاری مراسم جشن حضور دانشجویان جدید الورود دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

روز دوشنبه اول آبان ماه جشن حضور دانشجویان جدیدالورود دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با شرکت گسترده دانشجویان، رییس، معاونان و دیگر مسئولان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در ابتدای این مراسم دکتر ابراهیم احمدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان با تبریک حضور دانشجویان نو ورود در صحن دانشگاه، آنها را به تلاش و مجاهدت در راه فراگیری علم و فناوری توصیه نمود. ایشان دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای را پیشران چرخه های صنعتی و تولید کشور بر شمرده، دانشجویان را به داشتن امید به آینده و روحیه با نشاط و سرزنده توصیه کردند. در ادامه دکتر مهدی بیرامی، ارائه دهنده کوچینگ فردی و سازمانی، مطالبی در خصوص ایجاد تغییر در افراد و سازمانها جهت ایجاد انگیزش در بین دانشجویان ارائه کرد. در این نشست همچنین کلیپ معرفی دانشگاه، قرائت میثاق نامه، بیان خواسته های دانشجویان و مراسم تحویل پرچم برگزار گردید که طی آن پرچم دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی توسط نماینده فارغ التحصیلان این دانشگاه به نماینده دانشجویان جدید الورود تحویل داده شد. تقدیر از رتبه های برتر کنکور و قرعه کشی برای اعزام دانشجویان به مشهد مقدس پایان بخش این مراسم بودند.

• در سه شنبه 2 آبان 1402
  • در سه شنبه 2 آبان 1402