تاریخ : چهارشنبه 3 آبان 1402
کد 2027

در آستانه برگزاری نمایشگاه رینوتکس 2023

حضور رئیس ستاد اجرایی نمایشگاه در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

رضا کریملو روز دوشنبه، اول آبان ماه با حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با دکتر ابراهیم احمدی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، یازدهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی، رینوتکس 2023 همانند سالهای گذشته به همت سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی در تبریز برگزار خواهد شد. رضا کریملو، مدیر عامل سازمان و رئیس ستاد اجرایی نمایشگاه در آستانه برگزاری این نمایشگاه با حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ضمن دیدار و گفتگو با رئیس دانشگاه، زمینه های همکاری فیمابین بویژه مشارکت دانشگاه فنی و حرفه ای بعنوان دانشگاه مهارت محور و فناور در برگزاری نمایشگاه رینوتکس 2023 را مورد بحث و بررسی قرار داد. ایشان اظهار داشتند: نمایشگاه امسال در 12 زون تخصصی- کاربردی در بخش‌های ایده‌های فناورانه، توسعه و تجاری‌سازی، فروش محصولات فناورانه و دانش‌بنیان، نیازمندی‌های فناورانه و خدمات تجاری‌سازی و مشاوره از تاریخ 17 الی 20 آبان‌ماه در نمایشگاه بین‌المللی تبریز برگزار خواهد شد. دکتر ابراهیم احمدی نیز در این دیدار بر علاقمندی دانشگاه فنی و حرفه ای بر برقراری ارتباط تنگاتنگ با منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تأکید کرده، از تشکیل کارگروه ویژه در دانشگاه، جهت پیگیری مجدانه این موضوع خبر داد.

• در چهارشنبه 3 آبان 1402
  • در چهارشنبه 3 آبان 1402