تاریخ : شنبه 20 آبان 1402
کد 2032

مشارکت دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در اجتماع همدردی با خواهری مجروح

روز پنجشنبه 18 آبان جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای شهر تبریز در تجمع مردمی و خودجوش شهروندان متدین تبریزی در محوطه مجموعه تاریخی مقبره‌الشعرا شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی همراه با صدها نفر از مردم تبریز در حمایت از ملت فلسطین و در دفاع از مظلومیت مردم غزه در محوطه مقبره الشعرای تبریز با عنوان «هم‌درد با خواهری مجروح» گردهم آمدند. اجرای سرود دختران نوجوان، پسران رزمنده، بیانیه اقشار و ایراد سخنرانی مهمانانی از سایر کشورها از بخش‌های دیگر این تجمع حمایتی در عصرگاه پاییزی مقبره‌الشعرا بود.

• در شنبه 20 آبان 1402